Essence ja Catrice Disney Classics

 Essencellä ja Catricella on taas myynnissä yhteiskokoelma Disney-teemalla. Vimeksi oli prinsessoja, nyt eläinhahmoja.

Lähi-Citymarketistani osa Catricen highlightereista ja essencen huulikiilloista oli jo loppu ja kuorinnat ja itseruskettavat jätin suosiolla hyllyyn.

 
Catricen Satin Lipstick on mielestäni helppo arkipuna ja ja molemmat sävyt ovat hyviä työkäyttöön nyt kun ei tarvitse joka paikassa maskia pitää. Kuvassa Lady näyttää vähän tummemman ruskealta kuin oikeasti.
 

 essencen ja Catricen kausiluomiväreissä on hirveästi vaihtelua laadun suhteen. Multi-effect eysahdow palette 010 Je Suis Marie sisältää lämpimiä ruskean sävyjä ja kylmempiä vaaleanpunaisia/pinkkejä mutta kokonaisuus on aika lämmin ja neutraali etenkin luomilla. Ei ainakaan ensi testauksilla mitään hurjia ylläreitä tullut vastaan. Alla on toinen silmä meikattu Mariella ja toinen sitten Bambilla.


En ole arkena jaksanut nyt meikata, joten piti testata molempia paletteja viikonloppuna yhtä aikaa. Punaista ja vihreää kun laittaa, niin hyvin korostuu miten jo valmiiksi eripariset silmät näyttävät eri väreillä erilaisilta. 


essence silky eyesahdow palette Bambi tuo mieleeni Revolutionin minttusuklaapaletin. Ruskean eri sävyjä ja koostumuksia ja muutama sinivihreän sävy. Sormella levittäen hohtavat sävyt on ihan kivan tuntuisia, mattasävyillä saa sitten tasoiteltua ja häivyteltyä.

Body Butterit tuntuivat olevan ihan ok levittyviä ja imeytyviä. Molemmissa on aika vahvat tuoksut (Mariessa Monoi ja Ladyssa manteli), joista en hirveästi välitä mutta käytän nämä sääriin niin eipä sitä sieltä asti paljoa haista. 

Ja pakkauksethan on supersöpöjä.


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie