StYF-päivitys 2; meikkikori touko-kesäkuulle

 Aloitin vuoden uusilla tuotteilla ja sen jälkeen olen kahden kuukauden välein päivittänyt mukaan uusia tai hyvinvähän käytettyjä tuotteita. Nyt on aika valita tuotteita touko-kesäkuulle.

 

 Primereitä on nyt kaksi kappaletta, moussemainen essence tinted primer ja Catrice One step skin perfector. Molempia voi käyttää yksinkin, mikä kesäaikaan on itselleni aika yleinen tapa käyttää primereita.

Highlighteriksi valitsin Catricen High Glown sävyssä 010 Light Infusion ja poskipunaksi Lumenen Nordic Chic Natural Glow Blush  sävy 1 Marjoja.

Puuteriksi essencen MySkin perfector loose fixing powder.


Ripsiväreistä valitstin Catricen Lashes to kill pron, jossa on keskikokoinen, hiukan tiimalasimainen kuituharja. Massa on vielä vähän liian kosteaa mutta varmaan kuivahtaessaan tosi hyvä.

Luomiväriksi essence eyeshadow metal sävy 17 fairytale ja kulmiin essence brow powder & define pen ja catricen 48h power stay kulmageeli. Kulmageelin applikaattorina on harjan sijaanvaahtomuoviapplikaattori. Weird.
 

 Huulijuttuja onkin sitten ihan urakalla, etenkin kun edellisestä päivityksestä jatkan vielä YSL:n volupte tint-in-oil nro 7:n käyttöä.

-Essence plumping lipgloss, josta sävyn nimi on jo kadonnut.
-Essence what the fake! plumping lip filler
-YR Grand rouge elixir -nestemäinen huulipuna, minikoko
-Catrice bronzing lip balm  C03 Golden Sand
-L´Oreal Color Riche 235 Nude
Essence kiss the frog- ph-mukautuva huulipuna
 
Vuoden alusta mukana ovat vielä:
-L´Occitane Verveine -hajuvesi
-essence SOS power repair nail polish for intense recovery ja Yves Rocher Marvellous Berries -huulirasva, jotka ovat lähinnä pannutettavia tuotteita
 
Edellisestä päivityksestä jatkavat myös:
-Catrice Clean ID hydro BB cream 010 light
-L.O.V Makeup fixing spray (jonka loppuessa jatkan tammikuulta tutun -L´Oreal Shake & Glow luminous setting sprayn parissa)
 
 
 Syrjään siirrän siis seuraavat

-Catrice powder highlighter (DIY-joulukalenteri limited edition)
-Puro Bio compact powder (sävy 01, täyttöpakkaus toimii kotioloissa)
-Puro Bio blush 04
-Jane Iredale Pure pressed eyeshadow Triple Cognac -trio
-Essence longlasting eye pencil  32 go green
 
Catricen  highlighter on aika hileinen/glitterinen. Puro Bion puuteria en saanut toimimaan alla olleiden tuotteden kanssa. Poskipuna sen sijaan oli hyvä, mutta on enemmän talven sävy ja kotelon aukaiseminen on hankalaa. Jane Iredalen luomiväritrio on todella hyvä, mutta palaan sen pariin syksyllä. Essencen rajauskynän väri on hiukan hankala yhdistää useimpiin arkimeikkeihini.

Luulen, että seuraava päivitys meikkikoriin kesäkuun lopulla on sitten enemmän vanhoja tuotteita, joita haluan käyttää pois. Mutta se nähdään sitten.




Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie