Joulukalenteritarkastelu: L.O.V.

 Joulukalenterien meikit ovat olleet huomattavasti ihonhoito- ja suihkutuotteita vähemmän. Piti ihan tarkoituksellisesti tätä postausta varten testailla osaa.

L.O.V. joulukalenteri oli ilmeisesti ensimmäistä kertaa markkinoilla. L.O.V.han on essencen ja Catricen isosisko ja tuotteita löytyy La La Lipstick -nettikaupasta, tosin kaikki tuotteet näyttävät olevan Outlet-puolella. 

Luukku 1: Multi Bronzer on muuten ihan ok mutta bronzerin sijaan tämä on poskipuna. Erikoinen sekoitus harmaata ja punaista on iholla ruskeanpunaista. Kohtalaisen pöllyävää ja sävyt pitää muistaa sekoittaa toisiinsa ennen kasvoille laittoa.

Luukku 2: The GALAXY eyeshadow & lineria tuli kolme kappaletta ja en muista mikä sävy minäkin päivänä. Näistä yhtä olen käyttänyt ja tykännyt. Glitterinen massa on juuri sen verran kosteaa, että sen saa sormella nätisti luomelle. Rajauksena en ole kokeillut ja epäilen, että tuote saattaa aika herkästi kuivua purkkiinsa.

Luukku 3: LIPaffair Color & Care lipstick sävy 522. Näitä olen käyttänyt jo ennen joulukalenteria. Tykkään pehmeästä, perinteiseestä koostumuksesta ja magneettikiinnityksestä.

Luukku 4: MATTdevotion nestemäinen huulipuna sävy 780 ei ole vielä käytössä.

Luukku 5: Precise Concealer Brush annoin eteenpäin.

Luukku 6: THE GLOWrious Deep Metallic Highlighting Palette näyttää hurjalta metallisine sävyineen mutta koska eivät ole onneksi kovin tummia eivätkä toisaalta valkoisiakaan, toimivat kyllä.

Luukku 7: PERFECTitude Black Lip Scrub ei ole vielä käytössä kun on kaksikin muuta huultenkuorintaa auki.

Luukku 8: Luxury Oil koki kovia ja hajosi lavuaariin. Kimalteleva kasvoöljy tuntui hyvältä mutta kimalteet olivat turhia.

Luukku 9: LOVrose ripsiväri yllätti. Haisee pahalle mutta teki todella erotellut ja kohtalaisen tuuheat ripset.

Luukku 10: THE SHADOW liner. Olevinaan 2in1 rajaus ja luomiväri mutta ei toimi kumpanakaan. Sävy on niin hailakka että en saanut rajausta näkyviin, saatikka että olisin levitellyt sitä luomiväriksi.

Luukku 11: MATTdevotion nestemäinen huulipuna sävy 791 ei vielä käytössä.

Luukku 12: PERFECTitude anti-redness primer on aika paksua, ei hirveän vahvasti punaisuutta peittävä mutta tulee varmaan käytettyä.

Luukku 13: LIPvolumizer plumping serum gloss sävy 201 ei vielä käytössä.

Luukku 14: LIPaffair MATTE 940 Velvet sorrowon yksinään kuiva ja melkein vaatii rajauskynän ja huulikiillon kaverikseen.

Luukku 15: PERFECTitude Shine control loose powder (travel size) 010 Fresh Matt. Tässä on hassu applikaattori/huisku. Puuteri on ihan ok mutta joutuu ensin huiskulla laittamaan kasvoille ja tasoittelemaan puuterisiveltimellä.

Luukku 16: LIPaffair 580 Nadine´s Berry en ole vielä avannut.

Luukku 17: The GALAXY eyeshadow & liner 520 Champagne Sparks. Näköjään tämä sävy oli se mitä olen käyttänyt. Kiva vaalea glittersävy.

Luukku 18: MATTdevotion non-transfer liquid lipstick 761 Loyalist ei käytössä.


Luukku 19: PERFECTitude Under eye treatment piristää ilmettä peittämällä silmänalusten tummuutta. Metallinen tuubihuulikiillon applikaattorin näköinen pää on mielestäni hankala. Värillinen voide on kuitenkin levitettävä sormin.

Luukku 20: Makeup fixing spray vetelee ihan viimeisiään. Alkuun suihke tökki mutta sen jälkeen hyvä, tasainen hienojakoinen suihke.

Luukku 21: BROWttitude eyebrow designer. Suklaa on sävynä aavistuksen tumma ja kolmiomainen terä on epätarkka piirtää kulmia.

Luukku 22: meikkipussi

Luukku 23: The GALAXY eyeshadow & liner

Luukku 24: ME FIRST! full effect highlighter x eyeshadow palette sisältää viisi kimaltavaa luomivärisävyä. Olen käyttänyt vain vaaleinta, joka on vaaleanpunaisena heijastava "holosävy". Mielestäni helpoin levittää sormin tai suihkeella sivellintä kostuttaen. 

L.O.V.n kalenterista on siis selkeästi paljon vielä käyttämättä ja tässä vaiheessa vuotta tuntuu, etten hanki ensi jouluksi yhtään joulukalenteria. Katsotaan sitten syyskuussa kun kalenterien myynti alkaa.


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie