Catrice Limited edition: Overnight Beauty Aid

 Catricelta näkyi olevan yhtä aikaa kaksi Limited Editionia myynnissä Citymarketissa. Kosmetik4lessillä näkyi olevan vielä kolmaskin, nimittäin tämän Overnight Beauty Aid- yösarjan kaveriksi päiväsarja. Clean ID -sarjan Limited Edition tuotteita esittelen sitten keskiviikkona. Mutta nyt näiden yötuotteiden pariin.

Limited Editioniin kuuluu: 
- Calming Face Serum Milk -seerumi
- Multipurpose Oil
- Recovering Overnight Face Mask
- Repairing Leave In Hand Mask
- Restoring Overnight Lip Mask

Sarjan kaikissa tuotteissa on laventelia jossain muodossa, öljynä tai vetenä. Kasvoille ja vartaloille sopivassa öljyssä on laventeliöljyn lisäksi ylang ylangia, jonka tuoksua rakastan. Kasvonaamiossa on skavaalia ja ihanan pieni pakkauskoko (20ml). Käsinaamiossa sheavoita ja oliiviöljyä laventelin lisäksi ja huulinaamiossakin sheavoita. Seerumissa on riisimaitoa ja pre- &ja probiootteja.

Halusin saada tuotteet mahdollisimman pian blogiin, ennen kuin sarja on loppuunmyyty tai katoaa valikoimista. Kaikkia olen kuitenkin testannut ja todennut käyttökelpoisiksi mutta ei välttämättä mitenkään erikoisiksi. Naamio jäi tyynyliinaan kiinni, sen verran nahkeaksi se iholle jää. Lempparini näistä on öljy, ihan sen tuoksun vuoksi.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie