Essencen syksyn uutuudet testissä

 Kirjoittelinkin aikaisemmin mikä Essencen syksyn kokoelmissa kiinnostaisi ja nyt päästään testailemaan ostoksiani.

Lue lisää: Essencen syksyn valikoima

Pretty Natural -meikkivoide oli ehkä suurin mahdollisuus onnistua tai mokata. Värivalikoima on nettikaupoissa todella hyvä ja onneksi tämä on onnistunut.


 Kuvassa ihollani on PRIME +STUDIO HYDRATING +skin refreshing PRIMER, joka oli aika lailla perusvoiteen tuntuista ja Pretty Natural -meikkivoide sävyssä 030 Neutral Ivory. Primerista en kyllä osaa sanoa pienensikö huokosia tai tasoittiko ihon sävyä. Meikkivoiteesta sen sijaan voin sanoa, että pysyi iholla päivän kauniisti ja näytti hyvältä alun alkaenkin. Peittävyys luvataan olevan natural ja onkin aika kevyt. Tasoitti kyllä hyvin ihon sävyä mutta ei ole lähelläkään peittää poskieni punerrusta.

What´s with the highlighter? Odotin tuon poskipunan kokoista ja tuli puuterinkokoinen. Tilasin siis netistä ja aikaisempi samannäköinen oli pienempi. Ei mikään diskovalo, sopii arkeenkin. Sävyjä on 2, mulla on the highlighter 01 Mesmerizing.

The blush sävyssä 10 Befitting. Olen ihan onneton sävyjen kuvailussa mutta ehkä rusehtavan punainen ja mattainen. Tykkään.

Eyeshadow 17 Fairytale on metallinen, violettiin taittava ruusukulta? Kokeilin tätä siveltimellä koko luomelle ilman pohjustusta ja toimi älyttömän hyvin. Toki iholla oli rasvaa kun aika reilulla kädellä käytän sy-voidetta kun silmäkulmat on koko ajan auki mutta ei siis tarvinnut edes sormella pakata luomelle. 


Soft & Precise lip liner on perinteinen puukynä. Alkuun piti tylsyttää ettei raapinut huulta mutta sitten toimi hyvin. Sävynä 103 why not. Sen kaverina on alimmassa kuvassa vasemmalla oleva this is me. semi shine lipstick samassa sävyssä. Tykkäsin sekä koostumuksesta että sävystä. Sinällään aika perushuulipuna mutta niistäpä juuri tykkäänkin.


Ripsissä 24ever BOLD volume mascara. Olen nyt muutaman päivän käyttänyt ja massa on ainakin vielä liian kosteaa, että saisin haluamaani tuuheutta. Erottelee kohtuu hyvin mutta odotan vielä hetken ennen kuin annan lopullisen arvion. 


Huulipunan lisäksi uusia huulituotteita tuli mm. kolme efekti huulirasvaa. Vasemmalta oikealle natural TINT, pure VOLUME ja true GLOW. Nimensä mukaisesti tint on sävyllinen, volume on pullistava, kevyesti kihelmöivä mutta glow on ph-reaktiivinen ja siis sävyllinen. Tykkäsin kaikista mutta ehkä eniten Glowsta, jonka sävy oli kivasti tummempi kuin omat huulet mutta ei niin pinkki kuin mitä essencen ph-reaktiivisista huulipunista yleensä tulee. 

Joko olet katsellut essencen uutuuksia?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie