Yves Rocherin kausisarja Winter Apples ja muita ostoksia

Jatketaas Yves Rocherin joulujuttujen parissa.

 Lue lisää: Yves Rocherin kausisarjat Midnight Berries ja Macigal Shea

Winter Apples sarjan tuoksuna on omena ja kaneli. Omaan nenääni tuoksui keltaisille omenoille. Käsivoiteessa haistoin uunissa pehmenneen omenan ja kanelin. Hirvittävän voimakas tuoksu ei ainakaan purkeista tuoksutellen ollut. Tilasin sarjasta setin, joka sisältää suihkugeelin, käsisaippuan, kuorintavoiteen ja käsivoiteen. Harmi kyllä tuoksusta ei ole saatavilla vartalovoidetta. 

Käsivoiteessa on karitevoita ja australianpähkinäöljyä. Kuorinnassa kuorivana rouheena on aprikoosinkivijauhe. Suihkugeeli ja käsisaippua lupaavat hellävaraista pesua. 


Tilasin YR:n molemmat puhdistusöljyt vertailtavaksi. Käytän öljyä ykkösputsarina ja kakkosvaiheessa puhdistusvoidetta, joten tilasin kamomilla-putsarin odottamaan The Body Shopin E-vitamiiniputsarin loppumista.


Argan ja Rose on lempparituoksujani YR:lta. Katsotaan kyllästynkö siihen nyt näiden purkkien myötä kun sekä suihkugeeliä, että vartalovoidetta on 400 ml. Käsivoiteissa on tuoksuna kookos, mango/korianteri, vanilja ja lotus ja kokona 30ml.


Kaupan päälle tuli Argan ja rose -vartaloöljy, jota on jo yksi avattu pullo käytössä, kuorinta, meikkilaukku ja pesukukka.

Kun laskee molemmista YR-teksteistä suihkugeelit niin niitä taitaa hupsista olla 1,2 litraa plus suihkuvoide. Onneksi en The Body Shopin kausituoksuista ostanut kuin vartalojogurtit. Ja tuo viimeinen kuorinta olisi voinut olla tulematta, olin valinnut toisen kaupanpäällisen mutta se oli loppu. Onneksi joulu on edessä niin osa menee lahjoiksi.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie