Essence HIGH BEAUTY limited edition


Naapurin Citymarkettin oli tullut juuri sopivasti ennen ostosreissuani essencen HIGH BEAUTY (onpas outoa kirjoittaa isolla kun essencellä kirjoitetaan kaikki aina pienellä) limited edition. Ostin siitä fixing sprayn, huulirasvan, kosteuttavan primerin ja puuterin. Lisäksi tarjolla  olisi ollut kasvonaamio, ripsiväri ja peiteaine. Nämä le-tuotteet sisältävät hampunsiemenöljyä ja INCIssä hampun osuus vaihtelee tuotteesta riippuen aika paljon. Fixing sprayssa hamppu oli melko korkealla mutta osassa tuotteista selkeästi puolenvälin jälkeen.

Huulirasvassa ei ole minkään sortin levitysjuttua, vaan se on juuri sellainen miltä näyttää, pieni tuubi jossa reikä suojattu korkilla. Itselläni menee siis iltaisin kotona käytettäväksi vaikka kevyesti värillinen onkin.


Jos kuvasta mitään näkee, niin alempana tuo keltainen on primeri ja sen päällä hiukan kiiltävä kohta on huulirasva.

En ole valitettavasti tuotteita vielä tämän enempää kokeillut, sillä ihoni ärsyyntyi muutosta. Ilmeisesti stressi ja erilainen vesi saivat aikaan sen, että tukkani on ihan lötkö ja kasvoja ja päänahkaa kutittaa ja kuumottaa näppylöillä, joita etenkin päänahassa olen repinyt ruvelle. Yritän siis käytellä vain perustuotteita ja odotella, että iho tottuu. Onneksi etäilen että ei ole niin laittautumisen päälle.

Tässä kuussa on luvassa vielä ainakin pari ostospostausta, sillä vaikka meikkejä tuli muutossa ihan liikaakin roudattua, oli päivittäiskosmetiikan puoli jo hiukan vähissä. Palaillaan siis niissä merkeissä.

Kommentit

  1. Näitä niin haluaisin kokeilla, mutten nyt kyllä anna lupaa itselleni ostaa uusia meikkejä :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie