Muuttolahjani minulle

Tilasin Dermosililta paketin perusjuttuja uuteen kotiin mutta sekaannusten vuoksi paketti kävi vanhan kodin kautta. Sain lopulta onneksi tuotteet mutta, koska odottelin vähän pidempään, jouduin ostamaan välissä jo jotain juttuja välillä. Katsotaan ne sitten ensi viikolla ja nämä Dermosilin ostokset nyt. Kuvauspaikkaa en ole vielä saanut järjesteltyä tänne muuttolaatikoiden keskelle mutta säkkituoli toimii hyvin.


Dermosilin uusi Limited Edition sarja on Sparkling jossa on viinirypäle- ja mansikkauutetta. Tilasin  ihanan helmeilevän käsisaippuan, suihkugeelin, kaksi kappaletta valoa heijastavaa vartalovoidetta ja  alla olevassa kuvassa olevan puhdistusvaahdon. Käsisaippua oli jo loppuunmyyty kun äsken katsoin. Sarjassa on myös deodorantti, vartalotuoksu ja minikokoja näistä tuotteista.


Sparkling puhdistusvaahdon pohjana on Dermosilin suosittu E-vitamiinipuhdistusvaahto. Aamupuhdistukseen tilasin hyaluronihappomicelliveden ja iltaan ykkösvaiheen putsariksi Puolukkapuhdistusöljy. Näistä kumpaakaan en ole kokeillut aikaisemmin.


Aurinkosuojasuihke SPF 30 on vedenkestävä, maitomainen aurinkosuojaspray UVA- ja UVB-suojalla. Toivottavasti tälle löytyy kesällä käyttöä. Piristävä vartalosuihke oli bonustuotteeni, kesällä kosteuttava suihke on varmaan ihan kiva jos tulee helteitä ja on pakko silti kosteuttaa ihoa. Karbamidijalkavoiteen otin kokeiluun kun viime aikoina on yllättävän paljon mennyt ihan voidemaisia jalkavoiteita stickien sijaan ja tätä on kehuttu. Täyttöpakkaus E-vitamiinivartalovoidetta tulee käyttöön sitten kunhan kesäiset Sparkling-voiteet loppuvat.


Ja vaikka jalkavoidetta tilasin niin edelleen myös stickejä on oltava. Ja sensitive deoa, koska se on ainoa mitä voin käyttää kutisematta.

Oliko tuttuja tuotteita?

Kommentit

  1. Noi uutuustuotteet ovat ihania, käsisaippua on varmasti ihana uudessa kylppärissä. Oletko Dermon kuorintasukkia kokeillut?

    VastaaPoista
  2. Joo noi uutuudet on ihania kaikki ainakin ensikokeilulla. Kuorintasukista ei ole kokemusta, ylipäätään kuorin jalkoja todella vähän kun olen niin usein kävellyt jalat verille. En uskalla poistaa noita suojana olevia kovettumia, pidän ne vaan matalina rasvaamalla tiuhaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie