Mitä sitten olen syönyt?


Olen siis syönyt painonpudotuksen aikana ihan normaalia ruokaa. Itseasiassa välillä jopa hyvinkin hiilaripitoisesti. Kun kirjoittaa gradua ja yrittää ylläpitää vastustuskykyään painonputoamisesta huolimatta, ovat hyvät hiilarit tarpeen. Ylläolevassa kuvassa mustaviinimarjavispipuuroa karkeasta riisijauhosta maidolla ja sokerilla. En yleensä laita puuroon valmiiksi sokeria, vaan ripottelen vain hiukan pinnalle. Tässä on yhdeltä viikolta kuvia siitä, mitä söin viikon aikana. Joitan ruokia söin vain kerran, jotkin ruokalajit toistuivat useammin.


Broileria ja riisiä. Tuorekasvikset ovat kuvissa vähissä kun kaupassa käy harvoin ja yleensä napsin niitä ruokaa laittaessani, jolloin ei tule otettua kuvia.


Herkkujogurttia ja mandariini.


"Mannapuuro" riisijauhoista ja omena. Kuvissa näkyy tietokone, koska möin ruokapöydän tuolit ja syön koneen ääressä tällä hetkellä.


Hedelmänalleja siis hedelmämehua ja -sosetta pektiinillä karkeiksi hyydytettynä.


Proteiinijuomia ja -vanukkaita on mennyt jonkin verran. ProPudit yleensäkin lemppareita ja etenkin juomista salted caramel.


Raejuustoa välillä proteiinivanukkaan tilalle.


Pippuripihvi, perunaa ja maustevoita.


Porkkanoita ja suolakeksejä, dippi porkkanalle. Olen outo mutten tykkää dippaille sipsejä yms. ainoastaan porkkanoita.


Lasillinen surkeaa holitonta punkkua.


Perunaa ja lihakastiketta.


Nalleja vastaavia marja"karkkeja".


Voileipiä Fazerin vatsaystävällisestä siemenleivästä kevytjuustolla ja kurkulla.


Myllyn parhaan kaurakakkuja, maustetut cheese ja sour cream & onion on olleet sipsien korvikkeeni. Yhtä rapeita ja minä joka inhoan juustonaksuja, tykkään juustonmakuisista kakuista.


Xylitol-pastilleja joka aterian jälkeen.


Kuhaa ja perunamuussia.


Pannaria hillolla ja soijavaniljakastikkeella. Pannarissa on vehnäjauhojen lisäksi pieniä määriä Fazerin kaurajauhetta, riisi- ja perunajauhoja kun tyhjentelen kaappeja.


Riisiä ja broileria valkosipulidipillä. Dippi oli oikeastaan turha, koska keitin riisin kanaliemessä ja koska söin sen heti keiton jälkeen, se oli riittävän kosteaa syötäväksi sellaisenaan.


Erilaisia proteiinipatukoita. Leaderin Dream suklaapatukka on paras, valkosuklaa oli ihan ok ja tämä vähän määh. En tykkää jos patukasta, juomasta, rahkasta tai vanukkaasta maistaa selvästi proteiinijauheen maun. Ja tässä en maistanut mitään muuta kuin sen.



Vanheneva vaniljakastikkeen jämä yhdistyi jälkiruuaksi kaurahiutaleiden kanssa.


Minijäätelöitä pitäisi olla enemmän tarjolla.


Halloumhampurilaiset gluteenittomaan leipään.


Ja tietysti lohkoperunoilla kun vielä jämät löytyi pakkasesta.



Tämä suklaaproteiinipatukka on namia. Oatlaws sen sijaan lensi roskiin ensimmäisen lusikallisen jälkeen. Aukaisin tämän 3.4 kun päiväys oli samalle päivälle ja en tiedä oliko jo mennyt pahaksi mutta sekä ulkonäöltään, että maultaan järkyttävä.

Ihan hirvittävä määrä safkaa viikkoon mutta kyllähän sitä menee kun viidesti päivässä syö. Välillä tulee vähän erikoisiakin komboja kun yrittää tyhjentää kaappeja mutta ainakin maha on täyttynyt.

Paljonhan tässä on vielä juttuja, joita voisi karsia jos haluaisi vähentää kaloreita. Ruoka on kuitenkin paljon muutakin kuin kalorit. Ruuan sosiaalinen puoli on kyllä jäänyt aika olemattomiin kun on nyt viiden viikon ajan syönyt kaikki ateriat yksin. Mutta ainakin iloa ruoka on tuonut.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie