Kun kaikki on pakattu, mitä jäi?


Muuttoon on pari viikkoa aikaa ja suurin osa ei ihan just nyt oleellisista tavaroista on pakattu, myös kaikki ylimääräiset meikit. Jos eläisimme normaalia arkea, olisin ehkä jättänyt enemmänkin meikkejä käytettäväksi mutta nyt tuntuu, että jäi vähän liikaakin. Toki muutakin päivittäiskosmetiikkaa on vielä jäljellä, meikit on poistettava ja tukka pestävät poikkeusoloissakin.

Primereita jätin kaksi. Essencen you better work ja Lumene Nordic Chic Kosteuttava ja heleyttävä pohjustusvoide ovat hyvin erilaisia. Essence on vihreä, väriä korjaava, hien kestävä ja aurinkosuojallinen ja Lumene kosteuttavampi ja värittömämpi.

Puutereita on myös kaksi, Lumenen meikkipuuteri ja Essence all about matt! Dermosilin highlighter on ihana mutta aika turha tällä hetkellä. Essenen keep it perfect! on ihan hyvä arkifixeri jota nyt käytän lähinnä tottumuksesta. Olen kuitenkin melkein joka päivä meikannut, osin ihan siksi, että osa tuotteista kuluisi.


Essence colour boost on punainen kynsilakka, jota käytän varpaissa. Essence nail growth booster sen sijaan on arkinen sormien kynsien lakka.

Urban Decayn all nighter honeyn jätin siltä varalta että ennen koronan pahenemista olisin tarvinnut pysyvämpää meikkiä ennen kuin hävitin loput meikkivoiteet. Kynsiöljykynä on myös Essencen. Lempihajuveteni on tämä Essencen Verbena-tuoksu mutta voisiko tätä saada joko 30 tai 50 millin pullossa. 100 ml on ihan mahdoton saada loppumaan järjellisessä ajassa.


Silmämeikkituotteista jätin yhden Essencen melted chrome-luomivärin, kaksi kulmakynää (toinen loppuu ennen muuttoa), yhden rajauskynän, kaksi luomivärikynää, kulmageelin ja kaksi ripsaria, joista toinen vedenkestävä. Catricen eyeconistasta olen tykännyt paljon. Harja on mallia josta en yleensä tykkää mutta tällä saa ihan hyvin tuuheutta kuitenkin, vähän kuivempaa massaa vain toivoisin.


Huulimeikkejä jäi ihan liikaa, koska niitä putkahtaa aina laukkujen ja reppujen taskuista. Kaksi ja puoli normaalia huulipunaa, yksi mattapuna, kaksi huulikiiltoa ja yksi vanheneva Lumenen huulivoide. Lisäksi huomasin juuri että arkirepun taskussa on vielä pari huulirasvaa.

Siellä täällä on vielä lisäksi käsivoiteita ja yöpöydällä jalkarasva. Kylppärissä tosissaan on vielä hius- ja suihkujuttuja sekä kasvojen hoitotuotteita. Ja tietysti käsisaippuaa. Nyt on vielä edessä tiukka puristus saada loput purkkien jämät loppumaan.

Kiinnostaisiko nähdä mitä meikkejä sitten roudaan mukanani muutossa?

Kommentit

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie