Maaliskuun loppuneet osa 2


Alkaa toivon mukaan olla viimeisiä kertoja kun loppuneita katsotaan Kuopion asunnosta. Lähestyvän muuton vuoksi tuotteita on lentänyt roskiin kevyemmällä kädellä kuin ehkä normaalisti. Myös korona on vaikuttanut karsimiseen kun en jaksa kovin paljoa nyt meikata ja kaikki laittautumista vaativat tilaisuudet on peruttu.

The Body Shop Satsuma vartalovoi. Perus tBS vartalovoi eli hiukan normaalia parempaa. Tuoksu alkoi jo muuttua joten oli syytä käyttää pois. Reilussa viikossa itselläni menee tälläinen 400 ml tonkka. Ostan todennäköisesti lisää jossain vaiheessa.
TBS Vitamin E moisture cream toimi päivävoiteena. Olen käyttänyt tätä aikaisemminkin ja ostan lisää. Ohut ja nopeasti imeytyvä mutta hyvin kosteuttava.
Oriflame Overnight moisturising foot cream avocado & aloe vera oli ikivanha mutta toimi hyvin vielä. Joka ilta jalkoihin ja sukat päälle niin jalat pysyi pehmeinä. Epäilen tulenko tilaamaan enää Oriflamelta ja tätä ei varmaan ole enää saatavanakaan.
Yves Rocher First Snowflakes käsivoide tuoksui ihanalta ja imeytyi nopeasti. Kausituote, muutoin olisin voinut ostaa lisää.
Essence tropicsl hand mousse. Kyllä tämän käytti mutta selkeästi alkoi ikä näkyä ja tuote ei tullut pullosta kovin tasaisena. Essencehän tunkee yleensä huonosti myyneitä tuotteita DIY-joulukalentereihin ja tämäkin kuuluu siitä saatuihin tuotteisiin. Ei enää saatavilla, enkä ostaisikaan. 


Dermosil Saga Hand Soap, ihan hyvän tuoksuinen ja toimiva käsisaippua.
YR Verbena suihkugeeli ei ole yhtä ihana kuin L´Occitanen Verbena mutta ihan ok.
YR Hydra vegetal misellivesi ei eronnut kummemmin muista misellivesistä. Ei enää tarvetta tilata uutta. Ostan ennemmin jonkun markettituotteen.
Dermosil Classic Lime Deo Roll-on ärsytti kainaloiden ihoa ja jäi pariin käyttökertaan.
YR suihkuvoide oli iholle hyvä, mutta kului hirveän nopeasti kun ei vaahtoa. Ei niin hyvä kuitenkaan että alkaisin tilata lisää. 


Clinique moisture surge overnight mask meni ihan yövoiteena. Jostain syystä tämä yönaamio on paljon miellyttävämmän tuoksuinen kuin saman sarjan kasvovoiteet. Kosteuttava mutta kivempiakin yönaamioita on, joten en osta nyt akuutisti lisää. Pari näitä minikokoja on vielä jemmassa.
Cien Vital & Q10 sy-voiteet jäivät käyttämättä tylsinä.
Dermosil Eye gel cream ärsytti silmiäni joten jäi käyttämättä.
Cutrin Rescue tehokosteuttaja tuli joskus BetteBoxin aikaan ehkä. Käytin hiuspohjan kosteuttamiseen nyt muutaman pesun jälkeen kun päänahka kutisi kuivuuttaan. Ihan toimi siihen mutta tykkäisin kaatopullosta ja vieläkin nestemäisemmästä aineesta. 


TBS Vitamin E hydrating face mist oli ihan kiva mutta aika tarpeettoman oloinen osa rutiineihini. En ainakaan juuri nyt osta lisää ja mieluummin ostan Lumenen suihkeen kun siinä on parempi suutin.
Clinique take the day off meikinpoistoaine jäi käyttämättä, oli liian öljyinen, kirveli silmiä ja lapsilukollinen korkki on vaikea sekoitettavassa tuotteessa. Siinä vaiheessa kun korkki oli auki niin olisi pitänyt sekoittaa uudestaan.
Dermosil Intense Hydrating Mask jäi käyttämättä koska se piti pestä pois vedellä. Haluan kosteuttavan naamion olevan sellainen, joka saa jäädä kasvoille.
RFSU Oh Yeas Stimulating gel on myös joskus boksista tullut ja löytyi nyt laatikoita tyhjentäessä käyttämättömänä. Roskiin.
Essence Prime & Last hydrating primer mist toimi parhaiten siveltimen kastelussa, nyt kun piti saada pois niin suihkuttelin silloin tällöin kasvoille. Teki aika tahmean pohjan iholle. 


L´Oreal Paradise Extatic on hyvä ripsari mutta kuivui kun en käyttänyt. Ostin alunperin juhlia varten, arkena riittää essencekin.
essence stay all day 16h jäi käyttämättä kun ei ollut menoja eli en tehnyt koko meikkiä. Normaaliin arkeeni ei peitevoide kuulu. Hyvä hintaansa nähden kyllä.
Catrice Goodbye pores primeri oli alkuun hyvä mutta iän myötä meikki alkoi rullailla tämän päällä. Silikonia pääasiassa.
Lumene Blur meikkivoide on vanha, tykkäsin tästä juhlakäytössä, mutta en halua kuljettaa muutossa kun ei nyt ole kuitenkaan käyttöä ja on ollut pitkään auki.
essence the velvets 08 coral me maybe toimitti sekä luomivärin että poskipunan virkaa. Pannu on hyvin näkyvissä ja kun sarana hajosi niin joutaa pois.
essence you better work! fixing powder ei toiminut mulle. Jäi valkoiseksi kerrokseksi kasvoille ja paakkuuntui kuiviin kohtiin, sekä nenätyynyjen päälle. Hirveän tiukkaan pakattu puuteri.
essence effect lipgloss sävy x. Vanha perustahmea huulikiilto.

Oliko tuttuja tuotteita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie