Helmikuun loppuneet


Ennen kuin mennään itse aiheeseen, Pinkkiä piiperrystä postaustahti muuttuu. Kun nyt olen postannut aina jotain jokaisena parillisena päivänä, niin maaliskuusta alkaen tekstiä tulee noin joka kolmas päivä. Pääpiirteissään siis kolmosella jaollisina päivinä. Eli nyt seuraava postaus tulee 3.3 mikä on vasta neljän päivän päästä koska  karkauspäivä sattuu vielä väliin. Tämä sen vuoksi, että kuviot elämässäni ovat muuttumassa ja ennakoin jo loppukevään olevan aika kiireinen. Ei ole kivaa kirjoitella kiireessä kun laatu kärsii väistämättä. Mutta niihin helmikuun loppuneisiin.

Cutrin Sensitive hiuskiinne. Erittäin voimakas pito, miedohko tuoksu (hiuslakasta ei oikein koskaan voi sanoa ettei se haise lakalle), helppo harjata hiuksista pois ja suutin workkii. Tykkäsin.

Batiste XXL volume spray häviää mielestäni mukavuudessa normi Batisten kuivashamppoolle mutta voluumissa voittaa sen hiukan. Tykkään kuitenkin vähän enemmän siitä normi Batistesta.

Schwarzkopf Repair Rescue oli hyvä shampoo sekä hiusten ollessa pitkät että nyt lyhyet. Ei kuivattanut liikaa mutta pesi kunnolla.  1-2 vaahdotusta käytin riippuen hiusten likaisuudesta. Voisin ostaa lisääkin mutta nyt ei ole tarvis.


Nyx stripped off puhdistusöljy oli mielestäni hyvä muttei ihmeellinen. Joskus yövuoron jälkeen väsyneenä haju tuntui hirveältä mutta pitkään aikaan en ole edes muistanut tämän haisseen millekkään. Putsasi meikit, ei kirvellyt silmissä ja lähti vedellä kasvoilta pois. Käytin siis kaksoispuhdistuksen ykkösvaiheena. Voisin ostaa toistekin jos tätä saisi esim. Sokokselta (en ole ainakaan nähnyt ja tämä on tilattu Saksasta) ja jos ei olisi muita öljyjä kaapissa.

LV kosteuttava misellivesi 3in1. Tylsä mutta hyvä ja aina tulee palattua tähän silloin tällöin. Käytän aamuputsarina.

Dermosil mandariinisuihkugeelissä parasta oli pullo ja suihkugeelin ns. normaali koostumus. Jotkut Dermosilin suihkugeeleistä ovat olleet hirveän paksuja ja toiset taas ohuita, tämä oli aika nappiin. En varsinaisesti haistanut tästä hedelmäistä raikkautta mutta ihan mukava tämä oli. Voisin ostaa lisää jos ei olisi Body Shopia tai Lushia tai muuta jännempää käytössä.


Dermosil Facial & Body cream toimi sekä kasvoille, että vartalolle mutta muutoin kuin reissussa, käytin vain vartalolle. Ei ihmeempiä sanottavia, tuubi loppui vajaassa viikossa vartalolle käytettynä. Kosteutti niin kuin voiteen olettaakin kosteuttavan.

Dermosil E-vitamin deo sopi kutiaville kainaloilleni. Aika lailla hajuttomana piti arjessa. Mielestäni kun treenatessa ei ole tarvis olla hajuton niin en edes kiinnittänyt huomiota haisinko. Eli nyt on sitten kaksi dödöä mistä valita tämä ja sensitive. Limeä kokeilin ja se sai taas kolmen päivän kutinan aikaiseksi. En tiedä joko rohkenisin testata apteekin tai kaupan tuotteitakin.

Lumene  SOS light cream on vanhoja tuubeja. Yleensä olen kovilla pakkasilla käyttänyt repeilevään polvinahkaan mutta kun pakkasia ei ole ollut, on ihokin ollut kohtuuhyvä. Käytin siis koko kropalle. Tämän plussa on ehdottomasti ollut se, että ei kirvele rikkinäisellä ihollakaan.


Lumene Valo yövoide oli ihan kiva. Ei sen kummempaa sanottavaa kuin että yövoide.

Dermosilin kuorivalla yöseerumilla on pitkään ollut satunnainen paikkansa ihonhoidossani, nyt on muitakin kuorivia tuotteita ollut käytössä ja en ainakaan tähän asuntoon enää ole tilaamassa tätä seerumia. Miedosti kuoriva seerumi, hetken aikaa annoin aina vaikuttaa ennen kuin lisäsin muut tuotteet päälle. Herkkä ihoni ei koskaan ole kummemmin reagoinut tähän, vähentää toki näppyjen syntyä ja joskus jos monena iltana käytän peräkkäin, nostaa pieniä, nopeasti häviäviä ja kivuttomia finnejä esiin.

Madara Smart sy-voide loppui vihdoin ja viimein, tuntui ettei lopu ikinä. En tiedä vaikuttiko mitenkään tummiin silmänalusiin kun omani eivät mitenkään äärimmäisen tummat ole koskaan. 


Dermosilin joulupakkauksesta loppuivat Salvia- ja Winter Fruits-käsivoiteet. Ihan ok, mutta tuntuu että tuo Body Shopin Mango- käsivoide kosteutti paljon enemmän vaikka on paljon ohuempaa ja imeytyy nopeammin.

Dermosilin karbamidipuikko on varmaan jo lähemmäs kymmenes mitä olen käyttänyt. Nyt yritän käyttää toisen jalkarasvan pois ennen kuin avaan uuden mutta saa nähdä montako iltaa jaksan jalkoja rasvailla.


Rituals... The ritual of happy buddha on ensimmäinen kosketukseni Ritualsiin. Tuoksussa on appelsiinia ja setriä. Itse haistoin paljon vahvemmin setrin. Shampoo oli omille hiuksilleni turhan pesevä, mutta toisaalta hoitoaine oli sitten riittävän silottava nyt lyhyellä tukalla. Suihkugeeli oli kiva muttei mitenkään erikoinen.


Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara WP ei millään lailla lähennellyt tekoripsiä mutta oli ihan ok arkeen soveltuva vedenkestävä ripsari. Harvoin edes käytän vedenkestävää mutta nyt on ollut niin kuivat silmät, että tavallisella ei tuulessa ja auringonpaisteessa/sateessa pärjää.

Essence summer days & nights setting spray on kevyesti kimalteleva meikinkiinnityssuihke, kuului joskus myynnissä olleeseen kausisarjaan. Tykkäsin tästä enemmän kuin muista kimaltavista kiinnityssuihkeista, kimalluksen näki mutta se ei jäänyt huomiota herättäviksi diskopalloiksi naamaan.

Essence longlasting eye pencil 31 rosy & goldie on jo toinen samaa sävyä ja nytkin on toinen sävy käytössä. Tämä ruusukultainen sopi melkein kaikkiin meikkeihini. Melkein tekisi mieli ostaa uusi kynä mutta pakko käyttää muitakin pois.

Clarins Lip Comfort Oil on ihana. Kaksi muuta sävyä ostin täysikokoisena ja ne odottavat nyt käyttöä. Tämä oli sävyssä 01 honey ja etenkin arjessa äärimmäisen helppo ja huulilla mukava.

Lumene Oil fusion lip gloss 300 aamun raikkaus ongelmat olivat lähinnä pakkauksessa. En luottantu ettei öljymäinen huulikiilto vuoda jos tuubi on taskussa ja etenkin alkuun aplikaattori piti kastaa tuotteeseen monta kertaa että sai levitettyä tuotetta riittävästi. Ei yllä Clarinsin tasolle mutta tämäkin on ihan hyvä tuote. 


Colgate MaxFresh on vakkari. Tykkään aika vahvan makuisista hammastahnoista.

Clas Ohlsonin luomupuuvillaiset vanulaput yllättivät. Ei siis negatiivista sanottavaa.

Lushin Sandstone-saippuaa on vielä jäljellä mutta en halua pyöritellä paperia roskissa pidempään. Raikas, hiekalla kuoriva saippua.

Oliko tuttuja tuotteita?

Ja hei, huomenna siis kirppistellään Puijonlaaksossa. Tervetuloa!

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie