Catrice kevät 2020


Essencen hyllyt olivat vielä tyhjillään mutta Catricen kevätuutuuksia löytyi jo. Mitään massiivisempia uudistuksia en huomannut, jokunen kokonaan uusi tuote ja jonkin verran uusia sävyjä vanhoihin tuotteisiin.

Pro Next-Gen Nudes Slim Eyeshadow Palette luomiväripaletti sisältää sekä matta-, metalli-, että shimmersävyjä. Aika perusnudepaletti kuitenkin.

Lashes To Kill Sexy Volume Mascara näyttää myöskin aika perusripsarilta. Harja on ehkä aavistuksen tiimalasinmallinen ja kyseessä siis perinteinen harja.

Pitkästä aikaa Catricelta tuli myös ihonhoitotuotteita. Tai siis en muista onko Catricella aikaisemmin ollut, sisarbrändillä Essencellä kyllä on. Hydro Plumping Serum lupaa 1,5 % hyaluronihappoa ja se on sodium hyaluronaten muodossa. Sisältää propyleeniglykolia.

Sheer Beautifying Lip Balm on värillinen huulirasva pahvipakkauksessa. Sisällä on kyllä perinteinen muoviosa. Useampia sävyjä, omani on 040 Watermelonade. Tätä mainostetaan Argan-öljyllä ja macadamiaöljyllä. Joko minä oon tullut sokeaksi tai sitten en vaan löydä noita tuosta INCIstä. Löysin kyllä risiiniöljyä, kandelillavahaa, karnaubavahaa, rosmariinia, oliiviöljyä ja auringonkukkaöljyä.  Mutta hihkaiskaa jos en nyt jotain osannut yhdistää. Ja nyt en ole varma oliko näistä vain sävy 050 uusi vai ovatko kaikki uusia.

Instant Awake Concealer on tuollainen päästä pyöritettävä peiteaine. Nyt en taas osaa sanoa miten nämä Catricen värisävyt menivät kun olevinaan otin kaupasta vaaleimman ja nettisivujen mukaan tämä olisi väreistä keskimmäinen. Alempana on kuva sävystä ja peittävyydestä. Vaikutti ainakin kädellä hyvin peittävävältä.



Hamppu on joka sarjan kosmetiikassa juuri nyt. Hamppuöljy on ihan hyvä ihonhoidossa mutta en nyt tiedä miksi sitä pitää niin korostaa. Voidaan palata hampun muuhun käyttöön vaikka toisessa tekstissä.
  
Prime And Fine Anti-Red Primer on sitten ihan kunnolla vihreä primeri. Joitain primereita, jopa punaisuutta vähentäviä käytän ilman muuta meikkiäkin mutta pelkästään tällä saattaisi näyttää merisairaalta. Vesi- ja silikonipohjainen primer.

Hemp & Mint Glow Lip Balm herättää kysymyksen, mitä hyötyä on huulirasvasta jota ei saa laittaa ärtyneille huulille? Ja miksi tämä on hamppu, eikä mantelihuulirasva kun kerran manteliöljy tulee INCIssä ennen hamppuöljyä? Tämä muuttuu huulilla pH:n vaikutuksesta kevyesti pinkiksi ja väri jää ihoon kiinni. 

Volumizing Extreme Lip Booster 010 Hot Plumper, jos ei mentholi ja hamppu tunnu huulilla niin mentholi ja chili vähintäänkin tuntuvat. Huulikiilto chilillä todennäköisesti pullistaa huulia mutta kannattaa varoa ettei kihelmöi liikaa.

Viimeisenä Catrice loves PETA- limited edition huulipuna. Näitä on myynnissä sekä mattasävyjä, että näitä plumping-sävyjä. Itselläni C03 Be tender. Nämäkin pahvipakkauksissa.





Ylhäältä alas  Sheer Beautifying Lip Balm 040 Watermelonade, Catrice loves PETA C03 Be tender,
Hemp & Mint Glow Lip Balm ja Volumizing Extreme Lip Booster 010 Hot Plumper. Kaikki melko neutraaleja ja arkisia sävyjä. Kädet on kyllä järkyttävän kuivassa kunnossa.


Ylempänä peiteaine ja alempana primer. En siis ole vielä ehtinyt kumpaakaan kasvoille kokeilla mutta yritän saada raportoitua testailun tuloksia kunhan ehdin.


Kommentit

  1. Ostin tuon samaisen seerumin, mutta se odottaa vielä käyttöönottoa hyvän aikaa.
    Jos muistat niin kerro, kunhan saat testattua että mitä tuotteesta pidät.

    VastaaPoista
  2. Catricella on kivoja tuotteita. Vilkaisin eilen niiden ständiä eikä ollut vielä uutuuksia:/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie