Minä, minä, minä

Tai miun puheessa, mie, mie, mie. Lupasin Uhkailin teitä pelkillä ostopostauksilla mutta laitetaan tähän väliin tulos Helin ja Sallin nakkihommista. Viime vuonna? moni bloggaaja laittoi puolisonsa vastaamaan kysymyksiin itsestään. Kun ei puolisoa ole, niin en voinut tätä ajatusta toteuttaa mutta nyt tytöt saivat kysymysnivaskan vastattavaksi.

En sentään laita kuvitukseksi itseäni, sitä on tekstissä riittävästi.

1. Missä tapasimme?

S: Ensitapaamistamme en sattuneesta syystä muista, mutta oletan sen olleen joskus kun itselläni oli ikää 0 ja sinulla 6 vuotta. Koko oman elämäni mittaisia tuttavuuksia siis ollaan!


H:Ensimmäisenä koulupäivänä yliopistolla. Virtuaalisesti jo aiemmin fuksien FB-ryhmässä.

Minä: Salli on siis serkkuni ja ikäeroa on tosissaan se 6 vuotta. Aloitimme kuitenkin terveystieteiden opinnot yhtä aikaa UEF:ssa. Heli on kurssikaverini ja henkisesti varasin hänet jo fuksien FB-ryhmästä omaksi parhaaksi koulukaverikseni. Todella aikuista, tiedän.
 
2. Hauskin yhteinen muisto?

S: Ollaan keretty kyllä touhuamaan vaikka mitä yhdessä ja hauskaa on ollut myös se, että päädyimme viettämään opiskelijaelämääkin samaan kaupunkiin. Hauskimmat muistot kuitenkin on varmaan jostain lapsuudesta, kun ollaan oltu mummolassa. Tai kun ollaan leivottu yhdessä mummon perinnereseptejä! Tai kun olit joskus meillä lapsenvahtina ja minä ja paras kaverini saatiin pukeutua prinsessoiksi ja teit meille meikit!


H: Koetimme mennä klo 10 aukeavaan kauppakeskukseen klo 9.
 

3. Kummallisin asia mitä olemme yhdessä tehneet?
 
S: Vaikka osataan kyllä olla kohtuullisen random tyyppejä, ei nyt tule mitään yksittäistä kummallista juttua mieleen. Huumori voi ainakin olla melko kyseenalaisen tasoista. 



H: Kondomiajokortti.

M: Helin kanssa voi puhua mistä vaan, kirjamellisesti, joten ehkä keskustelumme ja vielä elektronisina ovat kummallisimpia. Sallin kanssa on kyllä keritty vaikka mitä maan ja taivaan välillä.

4. Mikä on paras luonteenpiirteeni?

S: Sanoisin, että paras luonteenpiirteesi on se, että olet aina kiinnostunut läheistesi asioista ja sinun tukeesi sekä apuusi voi luottaa. 

H: Uteliaisuus oppia uutta.

 


 5. Entä rasittavin?

S: Joskus saatat suhtautua pieniin asioihin turhan suurina ja asiat saavat liian suuret mittasuhteet. Siinä mielessä “rasittavaa”, että haluaisin säästää sinua turhalta stressiltä!


H: Asioiden jättäminen viime hetkille.

M: Olisin odottanut molemmilta tuota stressistä sekoamista ja pakkoani purkaa kaikki asiat kaikilla mahdollisilla skenaarioilla.



6. Mitä kotiaskaretta en osaa hoitaa?

S: Olet kotiaskareiden suhteen hieman ristiriitainen tyyppi. Juuri vähän aikaa sitten opetit meitsille kuinka vedetään lakanoita ja muutenkin tuntuu mitä kummallisimmatkin kotihommat sujuvan käden käänteessä. Toisaalta kämppäsi on melkoisen täynnä tavaraa, joten siivous/tavarapaljouden hallinta lienee kotityöheikkoutesi.

H: Keittiön valaisimen polttimon vaihto. 

M: Keittiön lampun kanssa ongelma oli että tästä kaupungista ei löydy kyseistä lamppua, ratkaisin asian siis huoltomiehen avulla. Tavarapaljous on se suurin ongelma.

 
7. Missä olen hyvä?

S: Olet hyvä organisoimaan asioita, antamaan neuvoja ja välittämään läheisistäsi.


H: Organisoinnissa ja esiintymisessä. 





8. Minkä asian äärellä voisin viettää tuntikausia?

S: Ainakin kirjojen! 


H:Hyvät kirjat ja neulominen.
 


9. Mikä saa minut todella vihastumaan?

S: Epäreilu kohtelu itseäsi tai muita kohtaan. 



H: Muiden ihmisten epämääräinen toiminta, joka vaikuttaa negatiivisesti myös omaan tekemiseen.

M: Jep, tulistun herkästi etenkin siitä, että muut sotkevat aikatauluni ja suunnitelmani. Yleisimpiä kohteita ovat opettajat ja välillä koko yliopisto.

10. Entäs piristymään?

S: Hyvä ruoka ja joku klassikko Disney-leffa rennosti kotona nautittuna.


H: Kävely ystävän kanssa.
 

M: Jep
 
11. Menemme ravintolaan, mitä tilaan?
 
S: Jotain lihaa meikäläisen viherpuputuksen vastapainoksi varmaan. Enpä ole hirveämmin kiinnittänyt huomiota, vaikka ollaan usein yhdessä käyty ulkona syömässä. 


H: Tämä on vaikea. Kalaa tai kanaa?

M: Pihvi, broilerin filee tai Ceasar-salaatti. 

 
 

12. Mikä väri vastaisi persoonaani ja miksi?
 
S: Punainen, koska olet vahva ja ajoittain räiskyvä persoona.


H: Tumma violetti. Lämmin, mutta hieman salaperäinen. 
 

13. Jos voittaisin lotossa, mitä tekisin rahoilla?

S: Ostaisit varmaan ensin ison läjän kosmetiikka ja sitten ehkä talon ja auton. 


H: Oma asunto. 

M: Asunto ja fyssari/pt kolmesti viikossa, siivoja riittää kerran viikossa. Jos oikein isosti niin sitten joku lahjoitus varmaan Terholle ja Sotilaskotiauto yhdistykselle.
 

14. Mihin työhön et missään nimessä laittaisi minua?

S: Uskon, että tylsistyisit helposti jossakin mekaanisessa työssä, jossa ei tarvitse kummemmin ajatella. Esimerkiksi jossakin teknologiateollisuuden hihnatyössä en näkisi sinua, vaikka siitäkin varmasti selviäisit kunnialla. 

H: Joku rutiininomaisesti suoritettava työ, jossa asiantuntija- ja esiintymistaitosi menisivät hukkaan.  

 


15. Oudoin tapani?

S: Omaan silmääni oudolta vaikuttaa meikkien keräily, vaikka siinähän se on vain harrastus muiden joukossa.


H: Valtavan huulimeikkivalikoiman pitäminen. 

M: Kertokaa nyt muut kauneusbloggaajat noille, että ei se niin outoa ole 😉
 


16. Kestänkö stressiä?

S: Vaikea kysymys. Mielikuvani mukaan olet välillä melko kova stressaamaan. Ehkä sen vuoksi olet oppinut myös kestämään sitä?

H:Kyllä. 

M: Otan välillä hirveän kovia kierroksia mutta se helpottaa ratkaisujen löytämistä. Pitkäaikaisessa stressissä hajoilen kyllä ihan totaalisesti.


17. Mitä pelkään?

S: Luulen, että pelkäät yksinäisyyttä/hyljätyksi tulemista (kukapa ei?). 



H: Keskeneräisen gradun ja sen varmuuskopion katoamista savuna ilmaan.

M: Ja keinutuoleja. Pitäisikin varmuuskopioda gradu, on pelkästään OneDrive tiedostona tällä hetkellä.
 


18. Millaista musiikkia kuuntelen?

S: Sen ainakin tiedän, että sinulla on edelleen MP3-soitin (oikeasti vuonna 2019!?!?). Musiikkimausta en ole kyllä ihan varma. Joskus nuorempana tykkäsit Apulannasta ja jostain energisestä tyttöpopista, ehkä Pinkistä?


H: Taidat kuunnella musiikkia enemmän äänikirjoja, mutta joulun alla joululauluja ainakin. 

M: Olen kyllä jo siirtänyt ne MP3-soittimen biisit myös koneelle mutta junassa MP3 on vielä mielestäni helpompi kuin kännykkä, musiikki toimii aina oli nettiä tai ei. En halua tukkia puhelimen muistia musiikilla kun teen sillä niin paljon kaikkea muuta ja vanhan puhelimen akku ei olisi kestänyt Kuopiosta Helsinkiin asti. Mutta joo, joululauluja tähän aikaan vuodesta etenkin Sia ja Enya. Muuten Maija Vilkkumaata, Pinkiä, Katy Perryä. MP3-soittimesta löytyy kyllä myös Metallicaa ja klassista.


19. Millainen olen ystävänä/serkkuna?

S: Serkkuna olet puhelias, läheinen ja helposti lähestyttävä. Olet aina valmis puuhaamaan jotain kivaa yhdessä. Itselläni on vain veli, joten koen että olet tavallaan isosisko, jota minulla ei ole koskaan ollut. Nuorempana olit aina se vanhempi serkku, jota katsoi jollakin tavalla ylöspäin, mutta nykyään koen että olemme tasavertaisia ystäviä.


H: Luotettava, isommissa ja pienemmissä elämänkriiseissä tukeva ja ilahduttavan usein yhteyttä pitävä. 

M: Odotin vastauksen olevan rasittava ja koko ajan yhteydessä oleva. 
 


20. Fakta jota muut eivät minusta tiedä?

S: Tämä on vaikea! En keksi mitään, jota vain mä tietäisin. Kerro joku uusi fakta!


H:Osaat leipoa hyvää leipää. 

M: Höh, Salli nyt tietäisi vaikka mitä. Nyt on vaikea itse keksiä mitään. Kerrotaan nyt vaikka, että lapsena kaikki parhaat ystäväni olivat poikia, osaan kairata pilkkireiän ja pilkin mieluummin haarukkavavalla. 

Jaksoitko lukea loppuun? Nakita omat kaverisi kertomaan sinusta!


Hyvää Itsenäisyyspäivää!


 

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie