Sinkun työjoulu 2019

  

Huh heijaa, varsinainen joulu"loma". Aloitin työt viime viikon maanantaina ja sen jälkeen ei ole ollut yhtään päivää jolloin en olisi ollut töissä, harjoittelussa tai lukenut tenttiin. Tänään ja huomenna aion olla kyllä vapaalla. Ehkä nyt hiukan tenttikirjaa vilkuilla. Jouluaattona olin töissä kahdestatoista puoli kymmeneen ja molempina joulupäivinä kahdesta puoli kymmeneen. Siinä välissä ei sitten hirveästi jaksanut joulua vietellä.

Jouluruokailuista vastasi vahvasti Kokkikartano ja Veljmiehen lihatiski. Aattona söin ennen töihin lähtöä einespizzan ja töissä Kokkikartanon valmisriisipuuroa. Olen maistellut kaikki kaupan valmisriisipuurot läpi ja Kokkikartanon on ehdottomasti parhaan makuinen (ei kaupallista yhteistyötä) ja onneksi laktoositon. Varmaan 60% joulukuun lämpimistä aterioista onkin koostunut valmisriisipuuroista kun niitä olen töissä ja harjoittelussa useamman kerran viikossa syönyt.

Joulupäivänä laitoin kotona valkosipulikermaperunoita ja juustobroileria. Töissä vielä yksi annos riisipuuroa. Tapanina kotona ennen töihin lähtöä perunamuusia ja savulohta ja töissä eilispäiväisiä valkosipuliperinoita ja ne muutamat hassut kinkkusiivut mitä lihatiskiltä hain.

Muutoin joulunvietto oli pitkälti nukkumista, jouluohjelmien lastenohjelmien nauhoitusten katsomista ja kirjoja. Tiskivuori ehti paisua aikamoiseksi joten sen pariin pitää iskeä tänään.

Joululahjat saan huomenna veljen tuomana. Mitään en oikeastaan toivonut eli en tiedä mitä on tulossa ja osa lahjoista tulikin jo tilille asuntosäästöön siirrettäväksi.

Hiukan kateellisena katsoin kyllä ihmisten joulukuvia somessa. Eniten kateutta aiheuttavat vapaat ja lapset. Lasten kanssa joulu olisi varmasti hyvin erilainen kuin vain lastenmielisten. 


Millainen joulu teillä oli?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie