Black Friday- ostokset

Ja jatketaan taas ostosten parissa.

Black Boxin ohella tilasin vähän muutakin kun tänä vuonna on Dermosil-tilaukset olleet harvassa.



Vitamin E Kasvonaamio Hyal x 4 ja Kuitumuotovaahto ovat ollet näkyvillä jo loppuneissa tuotteissa, muotovaahto täysikokoisena ja kasvonaamio testerinä. Tykkään molemmista ja kumpaakaan ei ole hinnalla pilattu. Naamio 7€ ja muotovaahtp 5,20€.
Ajattelin aikaisemmin, että kasvoöljy ei mahdu ihonhoitooni mutta nyt aloin taas kaivata sitä kuvioihin mukaan. Dermosilin kasvoöljy maksoo 11,50€ joten ei kovin pahasti iske lompakkoon sekään.


Lisa-niminen käsivoidepakkaus sisältää viisi eri tuoksuista käsivoidetta 40 millin koossa. Tämän joulun pakkaukseen on koottu tuoksuja menneiltä vuosilta ja valikoimassa olevista tuotesarjoista. Tuoksuina Winter Berries, Winter Fruits, Winter Woods, Lingonberry ja Salvia.


Kaupan päälle pisteillä valitsin Facial & Body Creamin josta olen käyttänyt testerin kasvoille mutta joko käytän tämän reissussa yleisvoiteena tai sitten vartalovoiteena.
Lime-deodorantti on vähän kysymysmerkki sen suhteen kutittaako kainaloita mutta kokeillaan. Nyt ei oikein ollut mieleinen valikoima bonus-tuotteissa, mutta haluan käyttää pisteeni saman tien pois kun harvakseltaan teen tilauksia.


Toinen Black Friday tilaukseni lähti Novitalle, jolla oli tarjolla neljä erilaista lankapussia 20€ hintaan. Valitsin itselleni värikkäiden sukkalankojen pussin ja tällä kertaa mukana oli myös kassi. Mielestäni mukaan luvattiin myös lahjavyötteitä mutta niitä en mielestäni paketistani löytänyt. Ja Novita-kassissani on sauma ommeltu miten sattuu joten siinä on sivussa iso reikä. Käytän vastaavia kuitukasseja lähinnä keskeneräisten neuleiden säilyttämiseen, joten ei sinällään vaikuta mutta ei nyt oikein vakuuttanut.


Lankaa pussissa oli kuitenkin luvatut 700 grammaa. Kaksi kerää (100g) 7 veljestä Nostalgiaa Puolukka, yksi kerä 7 veljestä (150g) Syreeni, kerä (150g) 7 veljestä Raita Syysilta, kerä (100g) Nalle Pelto Ohdake (tämän kohdalla värikäs on kuvailuna ehkä rajatapaus, pinta toki on aivan erinäköinen kuin kerä sitten lopulta) ja yksi kerä (100g) Nalle Joulu. Tarkkaa suunnitelmaa näille ei vielä ole. Tuosta Raitalangasta tulee kyllä hyvännäköinen lapanen yhdistettynä mustaan tai valkeaan, voisi tehdä vaikka Martta-lapaset.


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie