Sokos-ostoksia

Urban Decayn Honey Potin kanssa samaan tilaukseen sujahti pari joulun lahjapakkausta.


Lumenen kahden pullon setti hyaluronihappoa tuli kyllä niin tarpeeseen. Nenän ja suun välillä on taas ollut kaiken muun kestävä kuivuusryppy ja ainakin vielä riitti ulkoinen hyaluronihappo sen häivyttämiseen. Pari päivää Lumenen oranssia pulloa kun sille näytti, niin oli tipotiessään.


Clarins Beautiful Lip Collection -pakkaus maksoi 25,90€ ja on huulimeikkien ystävälle oiva lahja.


Pakkaus itsessään on kaunis ja sen sisältämät minituotteet todella söpöjä. Pakkaus sisältää siis 5 ml Lip Perfector -huulikiillon sävyssä 01 rose shimmer, 1,5 g Joli Rouge Velvet -huulipunan sävyssä 742V joli rouge, 2,8 ml Lip Oil -huuliöljyn sävyssä 01 honey sekä 2,8 ml Water Lip Stain -huulilakan sävyssä 03 red water shade.

Ainakin itse tykkään joulu- yms. seteissä juuri siitä, että pääsen kokeilemaan erilaisia tuotteita ja pienemmästä koosta. Jos olisin varma, että tykkään jostain koostumuksesta ja väristä, niin ostaisin sen täysikokoisena mutta haluan monesti kokeilla etenkin kalliimpia tuotteita ensin.


Tuo minihuulipuna etenkin ilahdutti sillä yleensä minipunat joihin olen törmännyt ovat kapeita ja herkkiä katkeamaan minkä lisäksi niitä on vaikea levittää nätisti suoraan puikosta. Clarinsin punassa sen sijaan on säästetty pituudessa ja huulipuna on normaalin punan levyinen "nysä".

Miten meni itsenäisyyspäivän juhlinta?

Itse olin opiskelijoiden soihtukulkueessa ja kävin kavereiden kanssa katsomassa osan Linnanjuhlista ennen kotiin tuloa. Jatkoin kotona juhlien ja jatkojen katsomista. Näin siis nyt iltapäivälehtiä kuohuttaneen tissinpaljastuksen mutta meni kyllä aika lailla hämmentyneenä nopeasti ohi. Kannatan kyllä rintojen yliseksualisoinnin lopettamista mutta mielestäni aika ja paikka tissiprotestille oli aivan väärä.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie