Pinkkiä piiperrystä jää joululomalle

Opiskelijoiden joululomat alkavat lähestyä. Omalla kohdallani se tarkoittaa töiden alkamista ensi maanantaina jatkuen tammikuun puoleen väliin. Niinä päivinä kun ei ole töitä, on harjoittelua, gradua ja tenttiin lukua. Vuokranantaja vielä ilahdutti ilmoittamalla että ilmastointia huolletaan vielä tässä ennen joulua, joten vaatehuone piti tyhjentää ja täällä on aikamoinen kaaos.




Koska myös pääni on hiukan kaaos kun ennen töiden aloitusta ja joulua on vielä aika monta hommaa hoidettavana, jää blogi nyt joululomalle. Palailen näillä näkymin kuvioihin joulunpyhien jälkeen, riippuen siitä miten kirjoitusinspiraatio iskee.

Yleensä jouluvalmistautumisiini on kuulunut paljon leipomista. Nyt pakastimessa on puolikas kahvikakku, piparipurkki on täynnä kaupan pipareita ja torttuhillo odottaa pöydällä epävarmana ehdinkö paistaa torttuja. Jouluna saattaa ruokapöydästä löytyä perinteisesti pizzaa.

Joulun ajan to do lista:

-nukkua, nukkua ja nukkua
-salille yritän kovasti ehtiä
-lukea tiiliskivitenttikirja ja vastaavan kokoinen romaani
-saada yksi neule valmiiksi
-luukuttaa joululauluja niin maan penteleesti
-käydä töissä
-kirjoittaa gradua

Ennen joulua on vielä luvassa leffaillan järjestelyt, yhden yön reissu Helsinkiin, vuosijuhlakutsujen lähettäminen ja toivon mukaan tavaroiden tunkeminen takaisin vaatehuoneeseen kunhan huolto päättyy.

Instagram päivittyy myös joululomalla @kosoliina

Oikein hauskaa ja rauhallista joulua kaikille!

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie