Pannuprojektin pikakatsaus (2)

Pannuprojektin katsauksesta on vasta kuukausi ja ajattelin alunperin tehdä tsekkaukset parin kuukauden välein mutta edistystä on tapahtunut sen verran paljon ja alan kyllästyä osaan tuotteista, joten ajattelin, että on parempi tehdä pikakatsaus edistyksestä jos saisin siitä motivaatiota. Eli tässä ovat mukana vain ne tuotteet joissa edistystä näkyy, muut voit kurkata pannuprojekti 2019- tunnisteen alta.


Catrice make-up freezing spray on edennyt ylemmältä viivalta alemmalle. Tämän saisin varmaan huhtikuussa loppumaan.
Lover- hajuvesi on edennyt yhden terälehden verran ylimmässä kukassa. Nyt on ollut jonkin verran työpäiviä ja töissä en voi hajuvettä käyttää.
Lumenen seerumimeikkivoidetta on pari milliä kulunut ja alan olla aivan täynnä tätä. En oikein ymmärrä tämän pointtia kun samalla vaivalla voisin laittaa kasvoilleni öljyä kun tässä ei ole peittoa ja tämä jää rasvaisena iholle ja kaikki rullautuu tämän päällä.


Essencen kynsiseerumi on vajunut noin viisi millimetriä ja Lancomen huuliöljy varmaan 6 tai 7 millimetriä.


Essencen kulmakynässä näkee eron vain mittauspaperilla mutta YR:n vaaleassa rajauskynässä on jo teroitin syönyt logon ja pari kirjainta kuukauden aikana.


Essencen huulipunassa on jäljellä pidemmällä sivulla hiukan yli sentti, tämä loppuu ennen seuraavaa tarkastusta ja otan tilalle maaliskuun huulipunapussissa olleen sammakkohuulipunan.
Essencen puuteriin tuli pannu näkyviin, vähän hassuun kohtaan mutta onpahan jännittävämpi nähdä miten se hajoaa loppuvaiheessa. Koska aina ne hajoaa lopussa ja en viitsi uudelleen pressata halpoja puutereita.


Luomiväripaletin suhteen on tullut suurin kyllästyminen. Sain toisen pannun esiin tuosta ison vaalean alla olevasta vaaleanruskeasta ja totesin, että tämän pannutus saa riittää kunhan saan vielä kolme sävyä eli nuo kaksi keskiruskeaa mattaa ja vaaleanpunaisen pannut näkyviin. Tämä alkaa olla jo niin kuiva joidenkin sävyjen kohdalla että hölmöä yrittää kuivia, tummia ja vaikeita sävyjä pannuttaa.

Joko teitäkin alkaa pannuprojektit tympiä? Itse luulen että kyse on ennemminkin siitä, että alan olla väsynyt talveen, joka noin joka toinen iltapäivä näyttäisi hellittävän ja sitten kun aamulla yrität luistella pihasta pois, tuntuu, ettei se ikinä lopu.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie