Aarni Vega


Halusin joululahjaksi itselleni uuden kellon, ja halusin nimenomaan Aarnin puisen rannekellon. Kelloja on kahta kokoa XO ja Vega, joista Vega on pienempi. Runko on 38mm ja ranneke 18mm.


Halusin tietysti kellon värissä, jota ei silloin ollut Aarnin sivuilla saatavana. Odottelin siis Saarni-kelloani tänne maaliskuun loppupuolelle.


Ranneke oli juuri sopivan pituinen. Mukana tuli myös lisäpala ja työkalut pituuden muuttamiseksi. En muuten tykkää käsikuvistani. Koska rystyseni eivät taivu ja tule näkyviin (joku kummallinen oikku joka huomattiin vasta parikymppisenä, ei vaikuta muuten kun että en voi nyrkkeillä tai lyödä mitään/ketään ilman että murran jonkin luun :D) kädet näyttävät kummallisilta mähköiltä.


Nätti se on. Saarnissa on ruusukullan värinen tausta, suomalaista saarnea, koneistona sveitsiläinen ETA 902 Quartz with 4 Jewels ja naarmuuntumaton safiiripinnoitettu mineraalilasi. Ennakkotilaushintana maksoin 169,90, nyt hinta on Aarnin sivuilla parikymppiä kalliimpi.

Nyt kun joululahjan sai kevätpäiväntasaukseksi, voin ruveta suunnittelemaan syntymäpäivälahjan ostoa itselleni juhannuksena. Tiedän jo itse asiassa mitä haluan itselleni ostaa, mutta esittelen sen sitten kun sen aika on.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie