Huhtikuun huulipunapussi


Käydääs vielä ennen huhtikuun huulituotteita läpi miten maaliskuussa meni. essence kiss the frogia käytin vain pari kertaa ja koska tässä on vain 3 kk säilyvyysaika, niin taidan siirtää tämän pannuprojektiin kunhan muut huulituotteet siitä on käytetty. essence cosmic cuties glitter switch liquid lipsticiä tuli käytettyä yhtenä päivänä. Tämä pysyy yksinään huulilla hyvin mutta on vähän liian kuiva makuuni ja sitten kun päälle lisää jotain, se alkaa luistelemaan syödessä ja juodessa. essence happy girls are pretty on ollut aktiivisessa käytössä, katsotaan nähdäänkö se seuraavan kerran pannuprojektin katsauksessa vai loppuneissa. Nyx cosmic metals on vajunut vähän mutta olisi voinut kulua enemmänkin.


Huhtikuulle valitsin vain kolme tuotetta kun on pannuprojektinkin tuotteet huomioitavana ja pari matkaa, joille todennäköisesti valkkaan eri tuotteet. Too Faced melted lipstick sävyssä chihuahua, Catrice epic Sex-proof lip ink ja Kikon joku ikivanha huulipuna.
 

Too faced on huulilla ihanan suklaanruskea. Catrice on muistini mukaan hankala levittää tasaisesti, oranssin punainen ja jättää pinkin stainin ja Kiko on tuubissa violetti mutta huulilla paljon hailakampi, toki jättää edelleen hiukan kylmettyneiden huulien fiiliksen.


Tuo Catricen stain on sen verta vahva, että ei lähtenyt edes öljypohjaisella meikinpoistoaineella. Vähän ristiriitainen tuo oranssipuna ja pinkki mutta katsotaan mitä saan aikaiseksi kuukauden aikana.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie