Maaliskuun loppuneet


Maaliskuukin taas hujahti.

Dermosil liquid soap on hyväntuoksuinen perussaippua, pari pulloa olen tainnut tätä käsisaippuana käyttää.
Lush Once Upon a Time kiinteä vartalovoide oli näppärä koko kropan voitelussa. Säilytin kylppärissä missä ei sulanut, mutta sitten ihokontaktissa suli öljyiseksi ja voideli ihon. Jotain pieniä kovia muruja oli vähän seassa. Iholla alkuun näytti vihreältä jos paljon laittoi, tuoksui kivasti omenalta.
Iisi puhdistuspyyhkeitä käytän käsien putsaukseen mutta peri kertaa pyyhin kasvojakin kun päädyin aloittamaan meikin alusta koska ei vaan onnistunut. Ostin jo lisää.


Essencen tropical hand moussesta sanoin aikaisemmin etten osta uutta pakkauksen vuoksi mutta ostin nyt näköjään kun halvalla sai. Edelleen ihan ok käsivoide ja edelleen mielestäni tyhmä pakkaus.
Batiste XXL volume spray mielestäni paras volyymisuihke. Käytän tätä tosin aikalailla samalla tavalla kuin ihan normaalia Batisten kuivashampoota.
Herbina misellipuhdistusvesi oli käytössä enimmäkseen aamuputsauksessa missä toimi oikein hyvin. Kevyemmän meikin poistaa mutta vahvemmalle pitää olla toiset aineet.
Batiste original menee siinä missä muutkin Batistet. En ole aikoihin ostanut muuta kuivashampoota kuin Batistea, koska Batiste vain yksinkertaisesti toimii.






Nivea Soft mix me voiteet olivat hajustettuja versioita vanhasta kunnon Nivea Softista ja melkein mieluummin käytän tuoksutonta versiota isommasta purkista. Näistä 100ml purkeista riittää noin kolmeen kertaan jos rasvaan koko kropan.


Yves Rocher Mango-korianteri suihkugeeli oli ihan pirteä mutta en olisi isoa pulloa jaksanut käyttää.
Dermosil anti-stress serum tuntui jonkin verran rauhoittavan ihoa. Käytin tätä pääasiassa aamuisin.
Essence I heart extreme ripsivärit eivät houkuttaneet käyttämään koska harja on juukelin iso ja sotkin sillä aina liikaa.
Essence You Better Work ripsareista toinen jäi käyttöön ja tämä pidentävä length definition saa mennä pois koska teki ihan tikkuripset mistä en tykkää.
Catricen lash dresser comb- ripsari oli ihan näppärä sisä- ja ulkonurkan kanssa. Tämähän on siis ihan vain kampa, jossa on piikkejä kahdessa rivissä, joten juuri ulkonurkan hajaripset tällä sai todella tarkkaan. Ei vaan tule juuri tartuttua tähän kun en aamuisin jaksa sotkea monen ripsarin kanssa, joten parempi heittää pois kun on ollut auki jo useamman kuukauden.


Lumene Harmonia turvenaamiosta tykkäsin. Sopivan puhdistava naamio kuivalle iholleni satunnaisesti käytettynä. Ja tykkään hirveästi näistä pikkutuubeista kun en millään ehtisi käyttää isoa. Muistaakseni yksi vielä jemmassa.
Essence hi!lighting eyeshadow moussesta saisi vielä kaivamalla lisää mutta sävy ja koostumus eivät tehneet tästä lemppariani. Näytti hassulta jos ei häivyttänyt ja jos häivytti niin tuntui katoavan.
Lumene Lempeä  rauhoittava päivävoide on englanniksi fluid ja siihen nähden tämä on mielestäni aika paksu päivävoide. Vähän tylsä ja meikin alla tosissaan liian paksu ja tässä ei ole aurinkosuojaa mitä etenkin näin keväällä kaipaan päivävoiteelta.
Lumene Lähde tehokosteuttava geelinaamio lätkähti naamalle monesti baarista tullessa tai jos muuten meni meikkien pesu ja naaman rasvaus myöhälle. Ihan toimiva ja tykkäsin geelikoostumuksesta.


Talik eye therapy patch oli ihan ok silmänalusnaamio. Ikivanhoja tosin nämä omat lappuseni ja kokeilin niitä vain kerran. Suurta vaikutusta en huomannut mutta helpottivat yövuoron jälkeen kiristävää silmänympärystä.
Dermosil Hyal x4 misellivesi- ja kasvonaamionäytteet olivat vähän mitäänsanomattomia, voisin kummankin kohdalla testata olisiko täysikokoinen vähän paremmin mieleenjäävä.
Dermosil Nature vanulaput olivat ihan parhaita. Tiiviitä ja koossa pysyviä ja näillä on Ecocert. Pitää laittaa seuraavaan Dermosil-tilaukseen mukaan lisää näitä.

Ensi kuulle on taas hirveästi pullonjämiä odottamassa. Luulin, että loppuisivat maaliskuussa mutta huhtikuulle menee.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie