Maaliskuun makeat herkut


Taas on tullut maisteltua vähän liikaa uutuuksia. Karkkihyllystä löysin TV Mix Hedelmä-pussin.




325 grammaa hedelmäkarkkeja (352kcal/100g). Mukana on viinikumisekoitusta, samaa kuin Hyvää makumaasta mutta en tiedä ovatko nämäkin -30% sokeria niin kuin Hyvikset nykyään on. Hyviä joka tapauksessa. Lakrifun omppu on omenan makuinen liitulaku, hyvä mutta tavallinen on parempi. Colapullot olivat ihan hyviä ja vaahtokanttarellit on ainoita vaahtokarkkeja mitä syön. Sen vuoksi vaahtis-tv ei maistunut. Hedelmäkalat myös ihan jees.


Pussi aukesi vähän miten sattuu. Hyvä sekoitus mielestäni, voisin ostaa uudestaankin.


Pingviini sievä suolainen kinuski on kuuden tuutin pakkauksissa myytävä pehmeässä vohvelissa oleva laktoositon vaniljajäätelötuutti suolaisella kinuskikastikkeella ja toffeenpaloilla.


Tykkäsin etenkin toffeenpaloista, sovivan makeita suolaisen kinuskikastikkeen kanssa ja koostumus oli mukavan pehmeänkova.


Kun toffee oli päältä syöty, oli loppuosa vähän mauton. Kokonaisuutena sellainen ns. arkituutti.


Todennäköisesti ostan joskus uudestaan pakastimeen.


Ben & Jerry´s Topped Love is on ensimmäinen näitä topped eli kuorrutettuja  jäätelöitä mitä olen maistanut.


Vaaleanpunaisen kuorrutteen ja valkosuklaanmakuisten sydänten alta löytyy karamellikermajäätelöä, vaaleanpunaisia suolakinuskikarkkeja ja keksinmuruja. Kuorrutus oli pehmeä ja lähti ihan metallilusikalla syödessä mukaan.


Jäätelö itsessään ei mielestäni ollut ihmeellistä, ylimakea kuorrutus oli mielestäni paras osuus. Keksinmurut olivat pieniä, vähän kuin pehmeää hiekkaa olisi ollut jäätelössä ja jäätelö suli älyttömän hitaasti. Tätä en ehkä toiste osta mutta jotain muuta topped-makua voisin vielä kokeilla.

Pääsiäissuklaat ja kevään jäätelöuutuudet odottavat vielä maistelua, eniten odotan ehkä Pingviini Good uutusmauista mystic Mint ja  Lucky Laku sekä Ingman sitruunasmoothie-jäätelöltä.

Joko olet maistellut kevään uutuuksia?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie