Blogitauon aikaiset kuulumiset

Tuli vähän tahatonta taukoa kirjoittamiseen. Pääsyynä yllärillä taas kiire.


Palavereja ja kokouksia on ollut oppiaineen kanssa, vujupalaveria, ainejärjestön kokousta ja ammattiliiton opiskelijoiden kokousta ja perusopetuksen toimikunnan kokousta.


 Onneksi osa kokouksista on vähän rennompia. Sinällään moctailejahan nyt voi juoda milloin vaan.


Oma kämppä on melkein samassa tilassa kuin meidän taloyhtiön roskakatos välillä. Hiukan pännii viedä lajitellut roskat tämän näköiseen läjään.


Laskiainen oli ja meni, "talviloma" oli ja meni. Harvalla opiskelijalla on talvilomaa, meillä ei lähiopetusta ollut mutta kevään tenttisuma ja neljä päivää ja yksi yö töitä tässä parin viikon sisään on kivasti hidastanut luku- ja kirjoitustahtia.

Uusia kursseja alkoi vanhojen päälle vielä kaksi ollaan melkein ensi lukukaudessa kunhan saan viimeisen tentin tältä keväältä tehtyä.

 

 Aurinko on onneksi alkanut näkyä vähän useammin.





Kävin päiväseltään Helsingissä, junassa 8 h vuorokaudesta oli aika puuduttavaa. Kävin reissun muun tarkoituksen ohella GoExpossa, mutta en oikein tykästynyt messuihin. Osa myyjistä jopa ärsytti kun eivät tulleet kontaktiin (nyt kuulostaa siltä kuin kärsisivät aivoverenkierto-ongelmista) mutta siis messuille mennään myymään kuitenkin. Suomalaiset ei tykkää ehkä tuputtamisesta, mutta raja lahnana seisomisen ja asiakkaan aliarvioimisen välillä on aika kapea. Ainakin itselle lihavana naisena, joka opiskelee liikuntalääketiedettä, tulee aika veemäinen olo kun liikuntamessuilla myyjä ei katsokaan päin vaikka muita asiakkaita ei ole ja seison suoraan silmien edessä tiskin toisella puolella. Että en ainakaan enää ole kiinnostunut tuotteestanne, kiitos.


Aamuvuoro + päivän reissu Helsinkiin oli aika väsyttävä kokemus kahteen päivään. Perjantai-iltaa vietinkin sitten rauhoittuen Tikkurilan aseman kauppakeskus Dixissä. Odotan kyllä niin, että Tripla avautuu Pasilaan. Menin siis asiakseni Tikkurilaan, koska Pasilassa olisi ollut tällä hetkellä aika veemäistä odottaa pari tuntia junaa.


Viikonlopun suunnitelmien peruunnuttua vietinkin viikonlopun vanhempieni kanssa Kuopio-hallissa katsomassa pesäpallon halli-SM-kisojen finaalipelejä.


Lauantaina porukkaa oli vielä kohtuu vähän, finaaliin tuli sitten ihan hyvin väkeä. 


Joensuun Mailan voittoon oli ihan hyvä lopettaa viikonloppu ja levätä ilta ennen huomenna alkavaa uutta viikkoa ja tenttikirjojen ja tehtävien pariin palaamista.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie