lauantai 18. helmikuuta 2017

Ystävänpäivän suklaat

En viettänyt ystävänpäivää yksin, mutta omat lahjani ostin.


I 💜 Makeupilta on tullut nopeaan tahtiin kolme uutta palettia joista kotiutin kaksi, pinkin Chocolate Loven ja persikkaisen yllättävän nopeasti kopioidun Chocolate and Peaches, joka yllärillä on aika lailla suoraan Too Facedilta kopsattu. Kolmas uutuus on kultainen Golden Bar, jossa näytti olevan enemmän ruskeita nudesävyjä.Sarjan muiden palettien tapaan nämäkin näyttävät sulaneelta suklaalevyltä, värit ovat jo aika villit suklaaksi. Värit on nimetty ja persikkapaletissa ei ole sen enempää persikkaisia sävyjä kuin Too Facedin persikkapaletissa. Tuoksu näissä on hintansa mukainen, eli persikasta ollaan aika kaukana.

En ole vielä syventynyt näillä kunnolla meikkaamaan kun sekä persikka, että pinkki tekevät ihanan korostuksen flunssanaamaan, mutta ensivaikutelmana laatu aika samaa kuin sarjan muissakin osissa, eli hinnalleen 9,9€ Kosmetik4lessillä hyvinkin kelpoa vastinetta.

Näyttäisi aika hyvältä tämän kuun ostosten suhteen, että kaikki olisi tässä. Silloin olisi tullut käytettyä 19,8€ plus postikulut 5,9€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti