Tämän talven ystävät


Sää lämpeni taas ja ainakin meillä tiet on tosi liukkaat. Täältä mäenpäältä kun on pakko laskeutua jos aikoo kauppaan tai kouluun, niin hyvät konstit on kalliit. Viime talven lentelin nurin mennen tullen ja tänä syksynä tympiinnyin niin, että kävin ostamassa Icebugit. Vielä en ole kaatunut kertaakaan.


Oma mallini on Muurame (169e Intersportista), Gore-tex kalvollinen talviulkoilukenkä nauhoilla. Alkuun tuntuivat nilkasta todella jäykiltä mutta ovat pehmenneet käytön myötä. Olen käyttänyt Icebugeja pääasiallisina talvikenkinä tänä vuonna kun kunnon pakkaspäiviä on ollut oikeastaan vain viime viikko ja kulkenut kengät jalassa kaupoissa ja koulussa. Nastojen narina hiukan häiritsee ja pehmeillä lattioille kuten puulla kävelyä olen yrittänyt vältellä lattian suojaamiseksi.

Kengät on ihmeen hengittävät ja verrattuna muihin talvikenkiin, ei jalka hikoa läheskään yhtä pahasti koulupäivän aikana. Koko piti näissä kengissä ottaa aavistuksen isompi kuin normaalisti.


Pohjat ovat kumia ja niissä on 16 metallinastaa. Nastat eivät ole luistaneet millään alustalla vaikka kivilattioista varoiteltiinkin. Autoa olen ajanut ilman mitään erikoista näillä kengillä. Ainoa ongelma oikeastaan on ollut kokolattiamattojen kanssa, pari kertaa on meinannut leffateatterissa ja vastaavissa jäädä jalka kiinni.

Intersportin sivuilta bongasin kumisuojan nastoille. Eli kun ennen tavan kenkään vedettiin päälle nastapohja, nyt nastapohjan päälle voidaan vetää sisätiloihin kumipohja päälle. Harkitsen vakavasti ensi talveksi noiden Overshoe- pohjien hankintaa.

Olen tykännyt kengistä todella paljon ja ihme kyllä runsaasta käytöstä huolimatta kengätkin ovat pysyneet kunnossa. Yleensähän kävelen kengät puhki parissa kuukaudessa.

Hyvää Ystävänpäivää kaikille, pysykää pystyssä liukkailla!

Kengät ostettu itse enkä hyödy arviosta rahallisesti.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie