torstai 2. helmikuuta 2017

Tammikuun vähennykset


Tammikuussa sain isoja pulloja hyvin tyhjennettyä, mutta useampi pikkutuubi, jonka loppumisesta kuun aikana oli varma, ei tyhjentynytkään.


Isoin pullo oli Klippoteket Kuntouttava hoitoaine litran tonkassa. Loppujen lopuksi kului yllättävän nopeasti, koska oli niin ohutta luirua. Latvoissa ei meinannut saada pysymään ollenkaan, mutta päälaen ongelmakohdille oli sopivan kevyt.
Biorich Fruity Hoitava suihkugeeli oli aleostos Sokokselta ja kaikin puolin tykkäsin. Tuoksu ei ollut kovin vahva, mutta kuitenkin mukava ja muutenkin hyvää, edullista peruskamaa. Olisin ostanut lisää mutta kaupoista ei löydy. LH-beautyn nettikaupasta saisi kyllä hintaan 3,20€ ja ilman pumppua.


Yves Rocher Sensitive Vegetal seerumi toimi iholla ihan hyvin, imeytyi ja kosteutti mutta pumppu ruikki minne sattuu. Alkuun näytti että pakkauksesta ei pysty seuraamaan kulumista, mutta sitten sisällä oleva muovipussi alkoikin vetäytyä kassan pullon tyhjetessä. En kuitenkaan osta lisää ihan jo pumpun takia. YR:llä on itselläänkin parempia seerumipulloja.
The Body shopin E-vitamiinikasvonaamiosta riitti pariin kokeilukertaan. Käytin kasvoilla yön yli ja Herbinan kosteuttavaan naamioon en huomannut eroa. Pysyn siis Herbinassa ihan hinnan vuoksi.
L´Occitane Ultra Rich Face Cream menisi ehdottomasti ostoslistalle jos kotona ei odottaisi pino kasvovoiteita ja hinta olisi hiukan matalampi. Paksu ja tehokas voide, mutta imeytyi hyvin.


Kosteusvoiteita meni taas ihan reilusti vaikka osa purkeista olikin aloitettu joulukuun puolella.
Erisan kosteuttava perusvoide on melko jankkia. Imeytyminen kestää liian pitkään joten ei jatkoon.
Dove purely pampering nourishing lotion oli muuten hyvää mutta vahva pistaasin ja mangolian tuoksu oli liikaa. Dovea voisikin taas ostaa jossain muussa tuoksussa.
Dermosil Body Lotion meni kokonaan tammikuussa (300ml). Ohut, aika mitään sanomaton perusvoide mutta pullo oli kiva ja toimiva. Elivo Arganöljy käsivoide on avainlipputuote ja tätä voisi ostaa lisää. LivBoxista tullut hypotuoksuinen voide on kevyt mutta toimiva. The Body Shop satsuma-käsivoide on turhan ohut talvikäyttöön.  Tuoksu on niin vahva, että kaikki luentosalissa haistoivat. TBS näytepurkissa oli teksti winter-berries, olisiko ollut joulun kausituoksua Frosted berries? Niin pieni määrä vartalovoita, että kertaalleen sääret sai rasvattua. Mutta TBS vartalovoit toimii yleensä aina.


MSCHIC Natural beauty foundation näyte oli sävyssä Porcelain 0N ja syksyllä sävy oli hyvä, mutta talvea kohti alkoi olla jo tumma. Tykkäsin kyllä ja voi tulevaisuudessa olla ostoslistalla.
Lumene Gloss & Care kimallelakka oli Pannuprojektissa mutta loppuikin jo parin käytön jälkeen. Oli paksuuntunut niin ihan kaikkea ei ulos saanut.
Blistex Happy Lips Strawberry oli oikein ihanan tuoksuinen väritön huulirasva. Mieleen tuli TBS:n mansikkahuulirasva, tässä vaan ei ole väriä ja hinta on murto-osa.
Rimmel Scandaleyes luomiväri oli kuivunut. Hopeaa tuli aika harvoin luomille laitettua.
Lumene Wild Curl WP, oli vaisu jo alunalkaen. Sellainen arkimeikin ripsari, mutta ollut auki jo sen verta että joutaa mennä.
Essence silky touch blushista enemmän täällä.


TBS pesukukka on niin kauan roikkunut kylppärissä, että sen on aika mennä vaihtoon ja nimetön hiusharja oli ottanut sen verta damagea viimeisellä reppureissullaan, että aika etsiä uusi.

Aikaspaljon jäi niitä purkin jämiä helmikuulle, katsellaan ehtiikö lyhyessä kuussa niitä vieläkään saada loppumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti