keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Essence-hamsteri, osa 1

Oma historiani alkaa vuodelta 2013 eli neljän vuoden takaa. Olin silloin vaihtoharjoittelussa Saksassa ja vaihto oli lievästi sanottuna karsea. En saanut etukäteen tarpeeksi tietoa mitä minulta odotetaan Saksassa ja mitä hoitajaharjoittelu siellä on. Itku-raivaripuheluiden lisäksi shoppailu oli paras keino helpottaa ahdistusta. Kenkiä ostin 11 paria kolmen kuukauden aikana ja kaikkea muuta siihen malliin, että kotiin lähti 20kg postipakettina.


Essenseähän myydäään Saksassa kaikkialla ja yleensä joka kerta ruokakaupassa käydessä, jotain uutta tarttui mukaan. Keräilyhamsteriuteni alkoi tuon reissun aikana ja Suomeen takaisin tultuani löysin Kosmetik4lessin joka toimittaa Essenseä myös tänne. Suomen postista johtuen Kuopioon paljon nopeammin kuin Kokkolaan.

Näiden neljän vuoden aikana Essencen laatu on mielestäni aina vaan parantunut, tosin aina mukaan mahtuu hutejakin. Tällä hetkellä Essence näyttäisi luopuneen ihonhoidon tuotteistaan ja hajuvesiäkin tulee hitaammalla tahdilla julki. Ajattelin käydä vähän omistamiani tuotteita läpi teidän lukijoiden kanssa.


Eniten Essenceltä tulee käytettyä huulikiiltoja. Essencen päävalikoma vaihtuu pari kertaa vuodessa ja kausittaisia Limited editioneja on lähes parikymmentä vuoden aikana, kaikkia tosin ei Suomessa nähdä. Huulikiilloista uusimpia ovat matt, matt, matt ja volume on ! ja oikealla oleva vaaleanvioletti lip candies edustaa vanhempaa pakkausmuotoilua. 2014-2015 melkein kaikkien LE-sarjojen huulikillot olivat tuon mallisissa pakkauksissa. Kolmen pakkauksissa myytävät mihihuulikiillot, joita ainakin joku aika sitten vielä oli myynnissä, olivat kyllä susia.


Huulipunat ovat vuosien mittaan kehittyneet parempaan suuntaan. Huulirasvat eivät missään vaiheessa ole olleet Essencen vahvuus, mutta niistäkin on löytynyt yllättäjiä.


Essencen ja miun ongelma on edullinen hinta ja nämä sarjat jotka oikein koukuttavat keräämään kaikki. Ihan kaikista en kaikkea onneksi ole ostanut, mutta yksittäisiä nappeja on aika paljon kertynyt vuosien mittaan. Alimmaisena näkyvät 3D-kaksikot ovat kokoelman vanhimpia, ja niin kuin näkyy, niistä on kahta versiota, alkuperäistä pystyraitaversiota ja myöhemmin tullutta vaakaa (vasemmalla).


Normaalivalikoiman paletteja Essencellä taitaa nykyään olla lähinnä noita vasemman puoleisia malleja. Night club on vaihdon ajalta ja pikku kasikkoja ei ole Suomeen tulon jälkeen näkynyt.


Kulmatuotteista olen kokeillut jauhemaista palettia ja värillisiä kulmavahoja. Perusvalikoiman vaha on ihan hyvä, mutta LE-versio sai kulmani näyttämään harmailta. Ripsiväreissä löytyy montaa koostumusta ja harjaa, itselle sopiva löytyy kokeilemalla. Miinusta saavat kyllä siinä, että pakkauksissa ei ole sinettejä. Sen vuoksi tilaan mielelläni ripsarit netistä.

Ettei ihan kilometripostaukseksi mene niin jatketaan meikkipohjilla ja LE-versioilla seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti