tiistai 28. helmikuuta 2017

Essencen kevät 2017

Essencen tuotevalikoima uudistuu, monessa paikkaa vanha valikoima on jo ollutkin alennuksessa ja viikon päästä maanantaina pitäisi uutuudet olla Suomessakin myynnissä. Otin hiukan varaslähtöä ja tilasin maistiaisia Kosmetik4lessiltä.


Sain paketin ovelle asti ja tuotteet olivat ihan kylmiä pakkasesta tullessaan. Ihan kaikkea en tilannut ja osa oli jo hetkellisesti valikoimista loppunutkin, mutta aikas paljon tätä tuli. Käyn nyt vain läpi mitä, ja katsellaan miten toimii viikon mittaan.


My must haves on suurin muutos valikoimaan. Näille irtonapeille on myynnissä palettipohjaa neljän ja kahdeksan napin palettina ja olisin sen kasikon ostanut jos niitä olisi Kosmetik4lessillä ollut. Nyt tilasin poskipunan, highlighterin, aurinkopuuterin, luomivärin, huulipohjustajan ja puuterimaisen huulipunan. Napeissa on tuotetta 1,3-1,7g riippuen tuotteesta. Saksan hinta 1,45€ per nappi, Suomen hinnasta ei vielä tietoa.


Honey Care kynsi- ja kynsinauhakuorinta, ja -naamio sekä käsivoide eivät nettisivujen mukaan näyttäisi kuuluvan suomalaiseen valikoimaan.


Kynsilakoista otin kokeiluun vain Glamaxy- päällyslakan, out of space stories -lakan sävyssä beam me up! ja glow & care -lakan sävyssä shine on. Valikoimaan tulee myös uusia gel nailpolish sävyjä ja uutuus colour boost high pigment nail paintit. Aurinko alkoi laskea niin kuvat ovat sinisiä.


Huulipunan mattapinnoite ei ole suomalaista valikoimaa, ei myöskään Water kiss. Shine, shine, shine on kaveri Matt, matt, matt -mattapunalle. Uudet metalli- ja kiiltohuulipunatkaan eivät näy Suomen nettisivustolla, mutta näihin palataan myöhemmin tällä viikolla.


 Näistä ei näkynyt kuin volume stylist -ripsari suomalaisilla nettisivuilla.


Instant matt- setting spray tulee Suomeen, micellivesi ei. Muita meidän valikoiman ulkopuolelle jääviä tuotteita näyttäisi olevan muutama hoitava kynsilakka ja kynsitaiteilutarvikeet, totally me-sekoiteltavat huulikiillot todella kirkkaissa väreissä, ja kaikesta valikoimasta osa sävyistä.

Uutuuksia, joita en tilannut, mutta joita voi toivon mukaan kohta Tokmannilta löytää ovat uudet huultenrajauskynät, kaksipäiset rajauskynät, cushion eyeliner, sateenkaari-highlighter, peitevoiteet, poskipunapaletit ja aurinkopuuterit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti