maanantai 20. helmikuuta 2017

Useampi kuvakulma


Muutama viikko sitten kävin kuvattavana kunnallisvaalien mainontaa varten. Halusin kuvaan neutraalin meikin punaisilla huulilla ja tarkoitus oli alunperin esitellä meikkiä teille tarkemmin. Sitten totesin huulipunan olevan nätisti hampaissa kaikissa kuvissa ja homma ja käytetyt tuotteet unohtuivat.


Nämä kiireessä ennen aamua napatut kuvat on otettu lähinnä meikin tarkastusta varten, halusin katsia omasta kamerasta, jäikö naamaan jotain omituista kun meikkasin lämpimässä valossa. Sitä huulipunaa en sitten kyllä hoksannut kamerasta katsoa.


Samaan meikkiin on iltamenoja varten vain vaihdettu punainen huulipuna mauveen huulikiiltoon ja lisätty Elvarin englanninlakritsikorut.


Aavistuksen highlighteria heitin iltameikkiin, aamulla en uskaltanut laittaa ettei kuvissa heijastu valkoisena. Näissä kuvissa se ei sitten tietenkään suostu näkymään.


Itsehän en oikeastaan koskaan kuvaa itseäni lasit päässä koska silmät häviää lopullisesti lasien taakse. Siksikin oli ihan hauska käydä ammattilaisen kuvattavana. 


Vaalikuvan voi käydä kurkkaamassa Facen puolelta. Miltä se sitten ammattikuvaajan ja lasien kanssa näytti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti