Essence-hamsteri, osa 2


Jatkellaanhan näitä hamstrauksia. Voidemaisista Essencen meikkipohjista en ole hirveästi innostunut, ovat usein turhan keltaisia iholleni ja tykkään todella ohuista pohjista. Nämä molemmat ovat vähän turhan paksuja mutta silloin tällöin paksullekin pohjalle on tarvetta.


Puuterimaisia tuotteita onkin sitten reilummin, meikkipuuteria, aurinkopuuteria, hihglighteria...


Onnistuneita ja vähemmän onnistuneita poskipunia ja kasvopaletteja. Tuo pallomainen poskipuna pitäisi saada olevinaan suoraan paketista nätisti kasvoille mutta no-can-do ja paletissa on liikaa ja liian isoa kimalletta sekä aurinkopuuterissa, että highlighterissa.


Kynsilakkoja Essenceltä löytyy joka lähtöön. Lakat on kyllä hintaansa nähden huippuja ja etenkin gel nail polisheissa on hyvä sivellin.


Korjauskynästä kirjoittelinkin jo aikaisemmin eikä mielipide ole muuttunut yhtään paremmaksi. Kuivatussuihke ja poistoaine sen sijaan toimivat. Kynsilakan poistoaineen pullon suu vaan ei ole kaikken käytännöllisin.


Aikaisemmin Essenceltä löytyi myös ihonhoitoa. Kasvonaamio on niin vanha, että kuorin sillä nykyään kyynärpäitäni, mutta kasvovoide on tuoreempaa, viimeisiä Essencen kasvojenhoitosarjoja. Käsivoiteita saa nykyään vaan noissa minituubeissa kun aikaisemmin sai 100ml alle eurolla. Kynsitarrat ja tekoripset eivät kuulemani mukaan ole Essencen vahvuus mutta osa siveltimistä on todella toimivia.


Limited editionit ovat Essencen erikoisuus ja niistä löytyy välillä aivan huippuja tuotteita ja välillä todella outoja juttuja. LE-luomivärit vaihtelevat paleteista monoihin ja niissä sävymaailma on yleensä melko perinteinen. Tai ainakin olen valikoinut itselleni kohtuu neutraaleja paletteja. Poskipunissa sen sijaan on välillä hauskoja yhdistelmiä kuten tuo Rock out jossa on myös tuo violetti. Keskimmäinen poskipuna on cream-to-powder, joita olen harrastanut jo aikaisemmin ja joita on tämän vuoden pannuprojektissa. Helppoja käyttää aamulla kiireessä kun en puuteroi naamaa. Sormella vaan levittää voidemaisena ja pinta jää melko puuteriseksi.


Kynsilakoista kuvassa on mattaa ja glitteriä. Aikaisemmin LE-huulipunat olivat näitä kapeita 1,9g sisältäviä. Tykkään näistä juuri sen pienemmän määrän vuoksi, ehtii paremmin käyttää. Välillä on muodin mukaan ollut myös huulimaalia ja kynämäisiä kiiltoja.

Ainakin yksi Essence-postaus on vielä tulossa lähiaikoina, sillä tilauksessa ovat tämän kevään uutuudet, jotka tulivat Saksan markkinoille viime viikolla (virallisesti 20.2) ja Suomeen pitäisi tulla reilun viikon päästä (6.3). Tulossa ainakin uusia itsekoottavia kasvo/silmämeikkipaletteja, matta- ja metallihuulipunia sekä cushion-eyeliner, jota en kyllä itse tilannut.

Täällä yks hamsteri kituu viikonlopun yli pakettia odottaen 😉

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie