Viikon värit; Nudea ja roosaa


Tällä kertaa esittelyssä pelkkää Essenceä; Road Trip Limited Editionista My sweet escape ja Hit teh road, Red, Urbanized LE:sta Fun and the city ja normikokoelmista english rose ja iced strawberry cream.


Peukalossa iced strawberry cream, ihana pienellä shimmerillä oleva nudelakka. Kaikki nämä Essencen lakat ovat sen parin kolmen euron hintansa arvoisia, etenkin jos alus- ja päällyslakasta jaksaisi huolehtia kunnolla. Peittävyys on suurimmassa osassa lakoista todella hyvä.  Etusormessa english rose, joka yllätti. En muistanutkaan lakan olevan näin kivan värinen. Keskisormessa Fun and the city, joka ei ehkä ole niin omaan makuuni purkan vaaleanpunaisen kanssa mutta hyvä lakka


Nimettömässä ja pikkurillissä Road trip lakat joissa erikoisefekteinä tummemmassa nahkapinta ja nudessa värinvaihto lämpötilan mukaan.


En nyt tiedä onko Hit the road, red! nahkainen, ainakin röpelöinen. My sweet escape on todennetusti joskus vaihtanut väriä punertavammaksi jääkaapilla käydessä, mutta olisiko aika tehnyt tehtävänsä tämänkin kanssa.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie