Uusi ihastus vanhaan


Varastoja läpikäydessä löytää aina välillä helmiä. Tällä kertaa ihastusta aiheutti Essencen Fun fair LE:n harmaa luomiväri Plump it up! Se oli vaan niin täydellinen harmaan sävy että tuijottelin loppupäivän itseäni peilistä.


Plump it up!in kaveriksi otin uuden O pistachio mion. O pistachio mio pitää vielä joku päivä kokeilla ihan yksinäänkin. On nimittäin jännä vihreänruskea.

 

Too Faced Better than sex on Tukholman reissun ostoksia keväältä ja minikokoa kokeilleena, on seuraavalla reissulla ostettava ihan oikeaakin kokoa. Tykkäsin ihan sikana.


L´Orealin nestemäinen nudepuna on myös Ruotsin reissulta. Väri on hyvä, mutta kuten nuden kanssa usein, ongelmana on epätasainen pinta huulilla.




Plump it up!ia on melkein koko luomella, O pistachio mioa on vain ulkonurkassa. Alarajauksena on Isadoran metallikynää joka kyllä varisi ärsyttävästi päivän mittaan ja levisi kiiltona poskipäille kun sitä yritti poistaa.




Muu meikki onkin tehty jo vanhoilla tutuilla. Pohjustuksena ja silmien alla Nyxiä, kulmissa ja poskilla Essenceä ja pohjana lumenen BB.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie