Loma häämöttää

Yksi yövuoro ja huomenna 7.15 olen lomalla.  Koska viime yönkin olin yövuorossa, nyt ei ajatus luista eikä postaus luonnistu.


Sää näyttää lupaavalta, vettä tulee vartin välein, mutta luotan siihen, että saisin yhden päivän lukea kirjaa laiturilla auringossa.

Karkkipäivän Sanni kirjoitteli aikaisemmin kirjahyllystään. Oma kuvani on roikkunut koneella jo pari kuukautta.


Kuvasin kirjahyllyni ihan sen koomisen sekamelskan vuoksi. Kirjahyllyni on oikeastaan kaappi, joka sisältää sekaisin kaiken mahdollisen. Ammattikirjallisuuden, paljon englanninkielisiä fantasiakirjasarjoja, alkoholia, käsilaukun, meikkipussin ja joulukoristeet, flunssalääkkeistä puhumattakaan. On siellä yksi maljakkokin vielä lahjapaketissaan.

Syksyn tavoitteena on siivota kirjakaappi kunnolla, eli lukea kirjoja läpi ja laittaa kiertoon ne mitä en tarvitse. Alkomahoolit varmastikin hupenevat kun opiskelijaelämä alkaa. Kunhan pullot on tyhjennetty, aoin pitää lopun opiskeluaikaa melko kuivana. Onneksi hauskaa voi pitää ilman viinaakin.

Mutta ilman ripsiväriä ei tarvitse pitää hauskaa, alhaalla oikealla Basic Nursingin vieressä pilkottaa ripsiväripurkkini, jossa on taas liikaa avattuja ripsareita, jotka oikeasti pitää ottaa käyttöön, jos niistä jotain meinaa irti saada.

Menen lomanaluksi vanhemmilleni ja postauksia saattaa tulla tai olla tulematta, riippuen miten jaksaa ja miten tabletti suostuu yhteistyöhön.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie