Elokuun LivBox


Lopetin LivBoxin tilauksen heinäkuussa mutta kun edellisen boxin kanssa oli tullut tietokatkoja ja yksi tuubeista ei ollutkaan niin täysi kun oli alunperin luvattu, ja hyvitys tuli LivBox-pisteinä, sain elokuun boxin ilmaiseksi. Ja onneksi sain, sen verta tyytyväinen olen boxiin.


Kesän viimeisen boxin teema oli Kohti uusia tuulia ja sitä tässä kuumeisesti odottelen. Kaksi viikkoa töitä, hetki lomaa ja uuden koulun aloitus. Ei malttaisi odottaa.


Vaikka boxista löytyikin taas valkaisevaa hammastahnaa, ylittää paketti reilusti ostohinnan ja mukana oli useampi uusi tuote. Itse en ole kokeillut mitään näistä aikaisemmin.


Tältä boxi näytti avatessa. Päällimäisenä oli Issey Miyaken tuoksunäyte josta ei ollut mitään infoa mukana.


Kiitettävän painava boxi ja mukana oli neljä täysikokoista tuotetta, eivätkä näytekootkaan mitään miniminejä olleet.


Lumene Glow Reveal Kirkastava Pikakasvohoito tuntuu joka paikassa saavan vain kehuja joten tosi kiva päästä testaamaan. Täysikokoinen tuote.


Hammastahna tuli tällä kertaa Pepsodentilta. Tyttöjen hammastahna on täysikokoinen. Vaniljasta tykkään paljon mutta vaikea kuvitella sitä hammastahnassa. Pitää kuitenkin kokeilla.


Cutrin RepaiISM hoitoaine tulee tarpeeseen kuiville latvoille. Kivaa saada välillä hoitoainettakin eikä aina vaan shampoota.


Cien vedenkestävä ripsiväri vaikutti harjan puolesta itselleni sopivalta, mutta kassellaan, kassellaan. Maybelline Vivid Matte Liquid tuli mulle pinkkinä, osa oli vissiin nudea saanut.


Neutrogenan kuorintavoide tuli minikokona mutta vaikuttaa lupaavalta salisyylihapon ja biohajoavien rakeiden puolesta. Vichy kaiken ikäisille sopiva anti-age päivävoide toivottavasti toimii itsellä paremmin kuin edellinen LivBox Vichy.

Kun nyt tuli näin kiva boxi niin harmittaa jo kun opiskelijbudjettiin ei mahdu jatkuva tilaus.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie