Heinäkuun vähennykset


Heinäkuu näytti alkuun siltä etten saa mitään loppumaan ja piti käydä minikokojen ja näytepussien kimppuun, että edes jotain saisin pois. Lopulta kasaa kertyikin  ihan kohtalaisesti. Tuotteiden vähyyteen vaikuttaa muun muassa etten jaksanut viimeisellä viikolla meikata kertaakaan kun töissä oli järkyn kuuma ja joka aamu piti mennä aikaisin töihin.



Palmolive Aroma Sensations So Dynamic suihkugeeli on ihan ok tuoksuinen ja toimiva perus-Palmolive. Muita tuoksuja on vielä jemmassa ja tarkoituksena on niiden jälkeen siirtyä enemmän kotimaisen kosmetiikan puoleen pesuaineissa.
The Body Shop Strawberry Shower Gel on ihana ja vaikka ei kotimaista olekaan, on tätä vielä jemmassa iso pullo, samoin toista tuoksua.
Rexona Cotton antiperspirantti on niitä harvoja joita pystyn käyttämään ilman ihoärsytystä. Mahdollisesti ostan lisää kunhan nyt käytössä olevat loppuvat.


The Body Shop Body Butter Strawberry & Honeymania Kroppa on niin kuiva kesälläkin, että kuukauteen meni kaksi pikkupurkkia Body Butteria. Mansikka tuoksui hyvälle, hunajasta en niin tykännyt. Iso purkki Virgin Mojitoa on vielä odottamassa. Kesän lämmössä ärsyttävää kun pakko rasvata kunnolla mutta sitten tulee jossain vaiheessa hiki ja tahmainen olo.
The Body Shop Vitamin E Moisture Cream kasvovoide tuli TBS-joulukalenterista ja sain sen viimein loppuun. Yövoide loppui jo iät sitten. Yövoidetta ostin täysikokoisen purkin mutta tämä ei viehättänyt yhtä paljoa.
EOS käsivoide sopi itselläni lähinnä päiväkäyttöön ja purkki oli vaikea saada tyhjäksi. En ostaisi lisää, on ihan ylihintaista laatuunsa.
Dermosil Body lotion & Hand & Body lotion riittivät molemmat yhteen kertaan joten niistä en paljoa osaa sanoa. Ei  mitään ihmeellistä joka olisi houkuttanut ostamaan lisää.
Herbina Aqua Spa on aika mieto, kohtuu ohut kosteusvoide. Voisin ostaa lisää jos yöpöydällä ei olisi isoa pulloa Mango Spa vastaavaa.


Essence 3D eyeshadow irrestible caramel cream putosi ja hajosi. Hyvä luomiväriduo mutta kolmen euron luomiväriä en jaksa katsella meikkipussissa hajonneena.
Yves Rocher huulikiilto X, joku vanha hyvä peittävä pinkki huulikiilto.
The Body Shop Italian Summer Fig -hajuvesi ei kolahtanut. Tämä oli taas yksi niitä tuoksuja jotka hajuvammaisessa nenässäni haisee pahalle viinalle. Menee lähes avaamattomana pois.
Yves Rocher kirkas kynsilakka oli ihan ok.
Huulikiilto X  Lumenelta ja Huulirasva X Avonilta olivat molemmat ihan kiva miinuksen arvoisia. Käyttihän noita mutta ei uudestaan ostaisi vaikka halvalla saisi.

Tämmöistä tällä kertaa, elokuussa ajattelin hyökätä kaikkien mahdollisten näytteiden ja minikokojen kimppuun.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie