Elokuun vähennykset


Elokuussa loppui ihan älyttömän vähän tuotteita, osittain työkiireiden ja osittain loman vuoksi. Kiireessä ei jaksa paneutua kosmetiikan käyttöön ja lomalle en viitsinyt pakata puolityhjiä isoja pulloja vaan käytin reissukosmetiikkapussiani.


Dermosil Mild Care Soap ei toiminut itselläni suihkusaippuana yhtään mutta kuiville käsille käsisaippuana aivan paras. Hajustamaton ja tehty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa. Moni muu Dermosilin tuote on ollut pettymys enkä ostaisi lisää vaikka kuinka haluaisin tykätä muttaa tätä voisi ostaa uudestaankin.
Essence colour & go icy princess  loppui tehokulutuksen jälkeen. Peruskiva peilimäisen hopeinen lakka.
Essence the gel top coat oli muuttunut siimakeräksi. Pullosta tuli vielä lakkaakin mutta oli vaikea lakata siististi kun mukana tuli parikymmensenttisiä siimoja. Tästä huomaa miten aktiivisesti käytän päällyslakkaa. Löysin onneksi vielä toisen päällyslakan kun homma meni seinille kesken kaiken.


Wella Sun aurinkosuojasuihke oli jo luvattoman vanhaa ja suihkuttelin sen pois oli sää mikä vaan. Aurinkosuojatehoista en osaa sanoa mitään silloinkaan kun tuote oli tuoretta. Ostin sen nimittäin aikoinaan Mallorcan reissulle jonka puolivälissä sain päähäni ajella tukan siiliksi. Hetkeen ei ollut kuivia latvoja. Luonnonkihara tukkani tykkää kevyestä kostutuksesta aamuisin ja siihen toimi vielä vanhanakin.
L´Oreal Elvital Color-vive shampoo riitti itsellä yllättävän moneen pesuun. Ihan ok shampoo, ehkä aavistuksen enemmän tukka takkuuntui pesussa tällä kuin normaalilla shampoollani. Saan hiukset pestessä aina järkyttävään takkuun yhdestä tietystä kohdasta jossa tukka on muuta päätä kuivempi. Tullut LivBoxista enkä itse tätä ostaisi.


W7 huulikiilto oli se mikä loppui ennen episodi meikkivoidehuulia. Joulukalenterista tulleessa huulikiillossa ei ole sävyn nimeä, aika peruskiiltävä vaaleanpunainen. Tahmaisuusaste oli hyvä, ei liian liukas mutta ei liimaakaan.
Yves Rocher Redberries Hand Cream näitä on mennyt jo aika monta tuubia eri tuoksuissa. Joku tässä yhden hengen taloudessa näitä jemmailee. Hyvä päivärasva käsille.
Essence rock´n´roll volyymiripsari oli hyvä isoine kaarevine harjoineen kunhan sitä oppi käyttämään mutta auttamattomasti varisi poskille päivän mittaan. Vaikka essencen yllättävän laadukas hintaisekseen onkin, mielestäni nämä halvemmat ripsarit alkavat kärsiä aukiolosta nopeampaan kuin moni kalliimpi ja vaihdan näitä vähän nopeampaan tahtiin.

Mukana oli taas sellaisia tuotteita joiden kohdalla mietin, että joko kehtaan sanoa loppuneeksi. Huulikiiltotuubista tai käsivoiteesta saisi vielä silloin tällöin jotain ulos jos kunnolla päälle istuisi tai leikkaisi halki, samoin ripsarista saisi iät ajat jotain ulos. Kynsilakoissa olen rajan vetänyt siihen että en ala kaivelemaan lakkaa sillä riskillä että jo lakatut  kynnet menevät pilalle ja huulirasva on loppu kun muovi raapii huulia.

Missä vaiheessa tuote on teidän mielestä loppu?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie