Ystävänpäivän LivBox

Hain helmikuun LivBoxin juuri postista. Saapumisilmoituksessa firma oli muuttunut Sanoma Mediasta Boxie Oy:ksi ja LivBoxin sivuilta paljastuikin Sanoman myyneen LivBoxin Boxielle. Paketti oli harvinaisen painava ja omasta mielestäni Boxien ensimmäinen boxi kyllä lunasti lupaukset.


Ennen kuin esittelen boxin, haluaisin muistuttaa ensi viikon ystävänpäivästä. Jokainen varmasti tuntee, jonkun mummon, vaarin tai serkun kumminkaiman joka ilahtuisi kortista tai muusta muistamisesta. Mielestäni suomalainen ystävänpäiväperinne nimenomaan ystävien ja kaverillisten kokoontumisten ja lahjojen muodossa on paljon mukavampi kuin amerikkalainen romanttisen rakkauden ja parinetsintäpaniikin juhla. Toki olisi kiva jos joku veisi ulos syömään ja toisi ruusuja ja suklaasydämiä, mutta on ihanaa kun voi nauttia ystävänpäivästä sinkkunakin. Tosin jos oikein muistan niin olen kyllä ensi viikon sunnuntaina töissä :D

Mutta siihen boxiin. Boxin teemana on ystävänpäivä kuten esille tuli ja jokaisesta helmikuun boxista lahjoitettiin 1 euro HelsinkiMission yksinäisyyden vastaiseen työhön. Boxista löytyi kuusi varsinaista tuotetta, joista kolme täysikokoisia, kivat lahjatuotteet ja alennuskuponki www.salon24.eu:un, josta richin hiustuotteita saa.




Itselleni oikein mieluisa paketti ja tällä kertaa hammastahnakin lähinnä nauratti, kolmas kerta puoleen vuoteen mutta onneksi minikoko. Kaikki tuotteet ovat sellaisia, että varmasti tulee käytettyä ja ovat itselle uusia.


 Sanex Advanced Hydrate 24H Käsivoide (4,90€/75ml) on itselleni ihan tuntematon uutuus. Sanex on apteekkisarja ja tarjolla on myös suihkusaippua, vartalovoide ja antiperspirantti.

Dove DermaSpa Goodness Vartalovoide (5,95/200ml) on tuotteena uusi, mutta sarjan muita kosteusvoiteita olen käyttänyt. Korppukropalle menee kaikki rasvat.


Rich Pure Luxury Miracle Renew CC Shampoo (14,9€/ 250) pikkutuubia on kiva päästä kokeilemaan. Tämä lupaa palauttaa hiusten elinvoiman. Tykkäsin aiemmin LivBoxista tulleesta Richin hiusöljystä ja tulen tätä kokeilemaan erityisesti yhden erikoisen hiussuortuvan vuoksi. Hiuksissani on ollut armeijasta asti keskellä päätä kohta mistä hiukset kasvavat kuivina ja säkkäräisinä, aivan kuin ne olisi krepattu liian kuumalla.

Cutrin Chooz Anti-Frizzer Kiiltovoide (15,95/75ml) on toinen konsti, jota aioin kokeilla syheröön. Lupaa sileitä ja pehmoisia hiuksia.



 Lumene Bright Now Vitamin C Heleyttävä & Ravitseva Yövoide (19,90€/ 50ml) tuli minikoossa ja menee varmasti kokeiluun kunhan saan pari muuta minikokoa käyteltyä loppuun. Lupailee lakan antioksidanttien ja C-vitamiinin kosteuttavan ja palauttavan ihoa kun naamio.

Isadora Nail Lacquer sävyssä 229 Aquatic ja Gel Nail Lacquer Top Coat (6,90€/kpl) olivat lahjatuotteita. UV-lamputtomat lakat lupaavat viikon keston. Pääsevät kyllä kokeiluun, mutta kestosta pystyn sanomaan vasta kun pääsen lomalle joskus vuonna 2020 ja voin pitää lakat luvatun viikon verran kynsissäni. Acuatic näyttää pullossa violettiin taittavalta tummansiniseltä tai siniseen taittavalta violetilta vähän valosta riippuen.


Colgate Max White One OPTIC Hammastahna (3,29€/ 75ml) on tosissaan onneksi minikoko, edellisetkin LivBox hammastahnat ovat vielä kesken. Käytän normistikin Colgatea, en tosin valkaisevaa mutta tulee tämäkin käytettyä.

Colgate Natural Soft Hammasharja (2,65) näytti siltä, että tulee käytettyä. Soft on vähän pehmyt mediumiin tottuneelle, mutta toisaalta soft on kyllä suositeltavampi kovuus.

Panda Ranskalaisia Pastilleja (1,49/ 80g) on syöty. Tuli lahjatuotteena ja kun ovat lemppareitani niin hävisivät jo. Nämä Pandan rasiat on kyllä hyvänkokoisia, riittävän isoja viemään makeannälän mutta tarpeeksi pieniä estämään överit.





Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie