Vitamin E +1

Vilautinkin jo aiemmin The Body Shopin Vitamin E-kuorintaa mutta kaapista löytyy sarjan muitakin tuotteita. Alkuinnostuksen E-sarjaan sain Body Shopin joulukalenterista, josta löytyi sarjan päivä- ja yövoide, sekä kasvovesi.

Kuvassa myös +1 tuote

Vitamin E Hydrating Toner ei omalla ihollani ole kasvovesien parhaimmistoa. Valikoima vaikutti uudistuvan joulunaikoihin, eikä Toneria enää näy verkkokaupan valikoimissa, kuten ei myöskään sarjan kuorintaa.

Vitamin E Night Cream on ollut käytössä ja alkaa jo loppua. Tätä olen käyttänyt seerumin kanssa vaikka paksuhko voide onkin, keväämmällä varmasti pärjäisi ilmankin. Tämä menee ale-odotuslistalle. Täysihintaisena en viitsi ostaa kun kaapissa on muitakin yövoiteita odottamassa. Myös yövoiteen pakkaus on nykyisistä eroava ja Vitamin E Nourishing Night Cream on samansisältöinen nimen pienestä muutoksesta huolimatta. Sisältää kaakaovoita ja E-vitamiinia vehnänalkioöljystä.

Vitamin E Moisture Cream yövoidetta vahvempi tuoksultaan, mutta tuoksu onneksi häviää nopeasti. Sisältää vehnänalkioöljyä, seesaminsiemenöljyä ja glyserolia. En tykännyt tästä yhtä paljon kuin yövoiteesta. Molemmat voiteet täysikokoisina kustantavat noin parikymppiä Body Shopin verkkokaupassa.
Vasemmalla päivävoide, oikealla tuhdimpi yövoide

 Vitamin E Overnight Serum-in-Oil on sen sorttinen erikoisuus, että Ostolakossa Virve kirjoitti siitä kokonaisen oman postauksen. Luettavissa täältä.

Itse käytin seerumiöljyä paljaaltaa kasvoilla vaikka alkuun olin varma, että kaipaan yövoiteen lisäksi. Alkuun sisäinen tuntuma tuntuikin rasvankaipuiselta, mutta ulkoapäin iho tuntui sen verta öljyiseltä, että jätin lisäämättä mitään. Aamusta öljy olikin imeytynyt hyvin ja iho oli kosteutettu. Tuotetta ei tosissaankaan tarvitse kuin muutaman pisaran kasvoille. Pullo on nykyään jo ylisöpöstelevän vaaleanpunainen ja tykkään omastani uutta enemmän.




+1 Elderflower Unperfumed Eye Gel (verkkokaupan purkissa lukee cooling Eye gel) on aamuihin tarkoitettu viilentävä ja turvotusta vähentävä silmänympärysgeeli. Sisältää taikapähkinäuutetta, seljankukkauutetta ja glyserolia. Ihmettelin tuotteen tullessa kalenterista kun sy-geeli on yhtä suuri kuin kasvovoiteetkin, mutta tämä onkin täysikokoinen tuote eli 15ml. Aamuihin ihan toimiva geeli.



Tykkään tosi paljon useimmista Body Shopin tuotteista, mutta siitä en tykkää, että tuotteissa ei ole selosteita itsessään vaan joudun katsomaan netistä milloin tuotetta on tarkoitus käyttää ja miten.


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie