Vapaapäivä osa 2: Montako ensi-iltaa yhteen päivään mahtuu

Jatkoin vapaapäivää shoppailun jälkeen kahdella uutuusleffalla. Vapaapäivä oli kyllä niin tarpeeseen. Olin niin väsynyt että kyynelehdin mainosten aikana kun Korvaamaton kovalevyn aivoterveysmainos näytti aivoverenkiertohäiriöpotilaiden tarinoita. Tsekkaa http://korvaamatonkovalevy.fi/


Liz Tuccillon romaaniin perustuvassa sinkkukomediassa sai kyllä nauraa. Tykkäsin niin tästä kuin päivän toistestakin leffasta ihan sikana. Se mikä elokuvassa jäi vähän kaivelemaan oli se kuinka sinkkuutta käsiteltiin suhteiden kautta ja toisaalta oletettiin sinkkuuden olevan jatkuvaa biletystä, krapulaa ja vieraista kämpistä heräämistä. Onhan se joskus sitäkin, mutta paljon useammin hyviä kirjoja ja kaakaota tai uutuusleffamaratonia.




Deadpool oli jo alkuteksteistä lähtien hävytöntä ja hävyttömän huonoa huumoria yhdistettynä Marvelin supersankareihin, taattua meikäläisen perjantai-illan viihdettä. Minä ja vieressä istuneet lyseolaiset naurettiin kilpaa koko leffan ajan.

2016-leffavuosi alkaa vahvasti, aion vielä käydä katsomassa tänään  töiden jälkeen Tarantinon The Hateful Eight ja voi olla, että tänä vuonna ei yksillä sarjalipuilla pitkälle päästä. Leffojaa, leffojaa, leffojaa :D Myös Zoolander 2 tuli ensi-iltaan 12.2 mutta taidan säästää sen ensi viikon perjantaiksi.

Finnkino kyselee mainoksissa kenet sinä viet leffaan ystävänpäivänä. Minä vien minut.


(Kuvat Googlen kuvahausta)

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie