Rajataan vähän



Kerroinkin jo aiemmin, että rajaukset ovat melko kaukana parhaasta osaamisestani. Siihen nähden rajauskyniä on kertynyt melkoinen määrä.


Ylärivin kynät ovat tässä. Kynien kulutuksesta kertoo jotain että Anytimen kynät ovat lähes täysissä mitoissaan vielä vaikka niitä ei ole vuosiin enää ollut myynnissä.  Jokunen anytimen luomivärikin saattaa kyllä olla vielä tallessa.


Keskimmäisen rivin kynät näkyvät alla olevassa kuvassa.  Nuo pari hassua viivaa alimmaisessa rivissä ovat noiden kaksipäisten kynien toisista puolikkaista.


Tykkään itse eniten hyvin pehmeistä ja lähes voidemaisista kynistä, koska niistä väri jää helpoiten luomelle. Rajauksia laittaessa usein neuvotaan nojaamaan kynää ripsien tyveen käden tärinän vähentämiseksi. Itselläni on kohtalaisen vakaa käsi mutta todella pahasti tärisevät silmät.

Kärsin oikean silmän elohiirestä pätkittäisesti yhteensä noin kuusi kuukautta vuodessa stressin ja muiden syiden vuoksi. Silloinkaan kun elohiiri ei ole päällä, silmäluomeni nykivät kun silmät ovat kiinni. Yhtenäisen tai edes katkonaisen siistin viivan piirtäminen on aivan mahdotonta ja rajausväriä on monesti luomivaossa asti.

Silmieni ulkonurkka osoittaa vahvasti alaspäin ja silmät vielä kaiken lisäksi vuotavat todella herkästi. Olen joskus yrittänyt piirtää silmänurkkaa ylemmäs ja todennut värin kadonneen sekunneissa kyyneliin.

Yritin kovasti yhtenä iltana harjoitella rajauksia ennen kuin tajusin kynän olevan aivan totaalisen väärä väline minulle. Kaivoin meikkilaukun pohjalta pari totaalisen unohdettua eyelineria ja vaikka ei vielä ihan priimaan päästä niin silti noin 100% parempi suoritus.


Eriparirajauksissa ilman ripsaria huomaa kuinka musta rajaus korostaa entisestään silmän pyöreää muotoa. Seuraavana opettelussa onkin sitten tuon ulkonurkan nosto ettei ihan pöllönsilmiksi mene. Ripsien tyveen jää aivan hitunen vaaleaa ihoa, mutta silmäni eivät oikein kestä sen värittämistä.


Musta eyeliner on Lumenen Blueberry Liquid Eyeliner  ja toisen silmän turkoosi on Yves Rocherin Eyeliner jostain kausikokoelmasta. Väriä purkissa ei lue.




Alarajauksina mustassa on Anytimen Secret Wink sävyssä Lakritsi ja turkoosissa Yves Rocher Kajalkynä Bleu Agave.





Tänään tein vielä rajaukset kolmannella eyelinerilla, Essencen Crystal eyelinerilla sävyssä Blue Heaven.  Crystal eyelinerit olivat myynnissä viime kesänä ja ovat olleet pitkään loppuunmyytyjä. Nyt ensi kuussa myyntiin tulevat Liquid Ink-eyelinerit ovat purkeista päätellen kohtalaisen lähellä Crystalia, mutta eivät aivan niin kimaltavia. Kuvat täällä.



Luomilla on Essencen All about Candies (esitelty täällä) -paletin vihreää ja sinistä. Eyelineri lähes häviää näihin väreihin, mutta laittamalla alle mustan rajauksen Blue heaven pääsee paremmin oikeuksiinsa.



Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie