Vapaapäivä osa 1; kipua ja kenkiä

Viime aikoina on ollut melko kiirettä ja kiire vaan jatkuu kevään mittaan.  Opiskelen siis avoimessa yliopistossa kolmivuorotyön ohella ja luen samalla kevään pääsykokeisiin. Eilen pidin totaalisen nollauspäivän enkä ajatellutkaan töitä tai kouluhommia.

Testailin aamulla uusia BdelliumToolsin siveltimiä ja kyllä hyvillä siveltimillä saa meikeistään paljon enemmän irti.


Meikki oli kevyt perusmeikki, mutta sen teko oli usilla siveltimillä paljon hauskempaa.


Melkoisen monta sivellintä sainkin tungettua mukaan kun normaalisti olisin tämän meikin tehnyt noin kolmella-neljällä siveltimellä.


Tukka tekee tuon etulaineen itsekseen, joten siloittelin vain paikka paikoin Cutrinin Sensitive shape it hairspraylla.  Tällä saa kivasti vielä muotoiltua tukkaa ennen kuin suihke jämähtää paikoilleen. Vaikka kiinne onkin tuoksuton, harvoin lakkaa käyttävänä meinasin hetkeksi tuupertua ennen kuin lakan tuoksu hävisi. Kiharat pysyivät kiharalla lähes koko päivän, ainoastaan aivan etummaiset hiukset lässähtivät räntäsateessa.

 Ripsissä ensi kertakokeilussa L´orealin False Lash Wings Sculpt. Kuvassa ripsari näyttää siltä kuin toisessa silmässä olisi pätkän verran rajausta mitä siinä ei ole.

Luomilla Make Up Storen vihreä Microshadow sävyssä Salvador ja Marble Eyeshadow sävyssä Amarillo. En pahemmin ehtinyt aamulla kuvailemaan kun piti ehtiä bussiin.

 False Lash Wings Sculptin harja on erikosen näköinen mutta levittää väriä tehokkaasti ripsiin.



Poskilla Max Faxtorin Creme Puff Blush  sävyssä 15 Seductive Pink, joka kyllä omaan silmään näyttää enemmän persikkaiselta kuin pinkiltä. Mutta olipa ihanaa levittää hyvällä siveltimellä.


Aamun ensimmäisenä pysäkkinä oli suuhygienisti ja huulimeikki menikin jo siinä, plus että lievästi verinen suu keltaisella fluorilakalla oli todella hemaiseva ilmestys. Mutta kuulema onneksi huolehdin niin hyvin hampaistani, että ei tarvitse vielä tulla ensi vuonna uudestaan.

Koska en saanut syödä lounasta kuten olin ajatellut tekeväni suuhygienistin jälkeen, ostin viereisestä Aleksi 13:sta kengät.



Toissapäiväisen 14-tuntisen työpäivän jäljiltä jalat kramppailivat jo kenkiä jalkaan laittaessa ja saman tekivät kuvatessa, joten heiluvia kuvia. Kantapäät ovat kaikkea muuta kuin kesäkunnossa joka iltaisesta rasvaamisesta huolimatta, mutta onneksi huonot kuvat hävittävät virheet. Nämäkin Riekerin kengät kuten aikaisemmatkin ovat supermukavat jalassa.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie