Tammikuun vähennykset

Yritin tammikuussa tehokäyttää näytteitä ja minipakkauksia pois ja ihan kiitettävästi onnistuin.


Yhteensä 25 tuotetta, joista 9 minikokoja, kuusi näytepakkausta ja pari roskiin lentävää harjaa.


Dermosilin Shower gel, Kitchen Soap jaArgain Oil shampoo ilahduttivat pakkauksillaan, joista tuote annostellaan taittamalla pakkaus kaksinkerroin jolloin viillosta tulee tuotetta. Säästää tahmoilta ja kuivumiselta. Muuta sanottavaa tuotteista ei oikein ole. Käyttihän nuo mutta lisää ei ostaisi. Sensitive Shower & Bath Oilissa ei ollut edes tuota pakkausmekanismia kehuttavaksi. Freshdermin Lime Body Butter ja Grape Body Butter sen sijaan ovat ihan lemppareitani, Limeä löytyy iso purkki odottamasta. Freshdermiä löytyy Sokokselta ja sen nettikaupasta kapealla valikoimalla. Itse ostan sitä terveydenhuollon ammattilaisille suunnatusta OriolaShopista.


Pakkasjakso sai kuluttamaan myös kosteusvoiteita harvinaisen hyvin. Dermosilin käsivoiteista Walnut ja E-vitamiini loppuivat, niitä kun sai löträtä käsiin viiden minuutin välein (tekstiä täällä). Yves Rocherin Neroli kosteusvoide tuli kaupan päälle yhdessä hajuveden kanssa, joka on hävitetty jo aiemmin. Kevyt voide josta tuoksu oli joko haihtunut tai ei ollut kovin vahava alun alkaenkaan. Välillä jouduin kuivimpiin paikkoihin lisäämään Lipolania päälle. 
Oriflamen urea-pitoinen Foot Cream pääsi jatkokierrokselle ja uusi tuubi on odottamassa. Hyvä perusjalkarasva, tuoksuu tosin vahvasti. 
Yves Rocherin Red Berries käsivoide oli työpöytävoiteena. Ohut, mutta päivävoiteena riittävän kosteuttava. 
Kasvoille käytin Yves Rocherin Nutritive Vegetal24h Comfort Nourishing Creamin, joka on paksu karitevoita ja australianpähkinäöljyä sisältävä kasvovoide. Riitti yövoiteena kosteuttamaan ihoni myös ilman seerumia.
Yökäsivoiteena L´Occitanen Sheabutter minituubi, odottamassa vielä yksi 30ml tuubi, onneksi. 


Hiuksiin käytin XZ muotoilusuihkeen, jota on jo uusi pullo käytössä. Arkipäivien vakkarini.
Simin SensiDO sävytehoitoaineen jämät sain työkaverilta, en ihmeitä huomannut hiusten värissä.
Bonacure Moisture Kick ei saanut aikaan muuta kuin hiusten klimppiytymistä vaikka kuinka kampasin sen hiuksiin. Saatu LivBoxista eikä jatkoon.
Loreal Prodigy-hiusvärin hoitoaine, normihiusväripaketin hoitoaine, mutta ei niistäkään ihan paras.


YR:n Spicy Vanilla käsisaippua. Minun tuoksuvammainen nenäni ei tästä haistanut paljoa mitään. Kausisaippuat on ihan kivaa vaihtelua kylppäriin ja vaihtuvat aina uuteen vanhan loppuessa.
Myös YR:n Appelsiinisuklaa-suihkugeeli loppui vihdoin viimein. Viime joulun (siis 2014) kausituote. 
YR Vadelma kuoriva suihkugeeli. 
Lemon Juice & Glycerine In- Shower vartalovoide. Jatkuvassa käytössä, antaa armonaikaa suihkunjälkeen rasvaukseen ja on suomalainen tuote. Pari tuubia varastossa.
Palmolive Smooth Delightista ei ihmeempiä sanottavia, tuoksu ihan jees ja toimii ihan jees.
YR Hydra Vegetal Mini hydrating micellarwater 2in1 oli ihan ok misellivesi, jota käytin lähinnä aamuputserina. Parempiakin misellivesiä on joten ei jatkoon.
Palmolive Glamorous-kuoriva suihkugeeli. Tuli LivBoxista ja sekä pakkaus että tuote yääh. 
Pakkausta ei saanut suihkussa auki kun korkki on niin tiivis ja tuote ei halunnut tulla purkista ulos. Huono sekä suihkugeelinä, että kuorintana.


YR Sebo Vegetal  kasvovoidetta käytin kesällä yövoiteena ja nyt talvella päivävoiteena. Purkki on uudistunut enkä tiedä onko tätä enää myynnissäkään. Kasvovoiteita on kaapissa niin paljon että uusia ei tarvitse ostaa mutta tämä ei pääsisi uusien listalle.
Essence Viva Brazil-huulirasva oli kotona pöydällä niin kova että siitä ei saanut mitään irti. Kulutin loppuun töissä missä se pehmeni päivän aikana paidan taskussa. Kausituote, ei jatkoon.
Oriflame The One Power Shine Lipstick Glazed Currant (näkyy täällä).
YR Sexy Pulp minit näyttää lähes täysiltä mutta pitkä ja kapea putkilo ja lyhyt varsi niin eipä sieltä mitään tule.
Sama homma YR mini kynsilakassa, ei vaan tule riittävästi ulos. Käyttelin pois varpaankynsissä koska sormissa ei tullut enää siistiä jälkeä kun piti sivellintä piti yhdelle kynnelle viidesti käyttää pullossa.


Rexonan biorythm on ollut niitä harvoja dödöjä mitä olen voinut Garnierin aiheuttaman herkistymisen jälkeen käyttää.  Sain siis reilu vuosi takaperin Garnierin mineral roll-onista hirveät kutinat parin kuukauden käytön jälkeen ja sen jälkeen myös Nivea on laukaissut kutinan. Nyt kokeilussa rexonan roll-on.
Roskiin lensivät Cliniquen ja H&Mn siveltimet ihan jo ikänsä ja kuntonsa vuoksi. Clinique kyllä toimi hyvin ja pitkään poskipunasiveltimenä.

Ehkä hiukan Yves Rocher painotteinen kuukausi, katsellaan muuttuuko painotus helmikuussa.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie