Elokuu on kesäkuukausi mutta...

Sateisina koulupäivinä tuntuu kyllä jo syksyltä. Nyt on peruskoulutkin ja toinen aste aloittaneet koulun ja kyllä se jotenkin kummasti siitä eteenpäin tuntuu syksyltä vaikka lämpötilat päivisin vielä kovin kesäisiä ovatkin. Osahan vasta aloittelee kesälomaa kun lomakausi on niin pitkä.

Itselläni alkoi koulu jo elokuun ensimmäinen ja työreissutkin alkavat taas ensi viikolla ja sitten on mielessäni kyllä täysin syksy. Neulojalla on aina vähän etumatkaa otettuna, kun syksyn neuleet pitää aloittaa jo kesällä, jos meinaa syksyllä saada käyttöön. Katsotaan mitä ehtii päälle säiden viiletessä.
 Kirjoittaessa on ennusteet päiviksi vielä reilusti yli 20 astetta mutta aamusta ja illasta saa onneksi hiljalleen etsiä lämpimämpää päälle. 

Syksyyn valmistautuminen ei neulomisen lisäksi kovin ihmeellisiä onneksi vaadi. Lähinnä valmistaudun siihen, että kotona ehdin olla hyvin vähän viikolla ja olisi hyvä jos kotoa löytyisi ruokaa ja puhdasta vaatetta. Ja varpaiden kynsilakan vaihdoin jo taas syksyn väreihin.

Tästä se taas hiljalleen lähtee. Fuksiviikot taas kerran. Tietää, että syyskuu on todella tiivis mutta jos vaan muistaisi omat ohjeensa kiireesta ja kuormituksesta, niin eiköhän tästä aika kiva syksy taas tule.

 

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie