Omat joulukalenterit

Huomenna saa taas availla luukkuja. Pinkkiä piiperrystä -joulukalenteri on tänä vuonna joulukirjakalenteri, eli joulukirjojen parissa viihdytään joulukuu. Normaalit postaukset jatkuvat kuitenkin ja tulevat normaalisti joka kolmas päivä aamuseiskalta. Joulukalenteri tulee sitten päivittäin puolen päivän aikaan.


Fyysisten joulukalenterien sisältöä katsellaan päivittäin (reissupäiviä lukuunottamatta) instassa @kosoliina ja sitten tiivistettynä täällä blogissa. Kalentereiksi valikoitui tänä vuonna tutut Lumenen ja L´Occitanen kalenterit. L´Occitanea on itse asiassa sekä pieni Classic, että isompi Premium, joista Premium on vielä jossain matkalla. L´Occitanesta tykkään merkkinä niin paljon, että osittaiset tuplat ei haittaa ja pieniä matkakokoja tarvitsen keväällä työreissuissa. Samasta syystä Lumenen kalenterikin on kiva.

Lumenen kalenteri on yksittäisiä laatikoita, L´Occitane taas "suklaakalenterimallinen" lunkkusysteemi, jonka kansi aukenee ja pysyy auki pahvisten kuusien avulla. 

Pandan choco & lakrits on hiukan huolettava, kun noi choco & lakrits -pallot on niin koukuttavia. Miten pärjään pienellä päivittäisellä annoksella?

Palataan siis huomenna joulukirjakalenterin merkeissä!

Ostitko itse joulukalenteria tänä vuonna?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie