Catricen uutuudet syksy 2022


Kuten essencelläkin, niin Catricen uutuudet ovat myöskin löytäneet kaupan hyllyille. Paljon kivaa sieltä löytyikin.
 

AirBlush-poskipunia on kahta sarjaa, mattaa ja hohtavaa Glowta. Kuvassa sävyt 030 Rosy Love (glow versio) ja 110 Peach Heaven (matt). Sävyt on kivat ja sävyvalikoimakin on mielestäni aika hyvä mutta kaipaisin pakkaukseen vielä jotain klipsiä tai muut kun nyt kansi vain laskeutuu päälle, eikä ole millään väkäsellä kiinni.


Huulituotteita tuli ihan älyttömästi uusia. Lip Lovin´ nourishing lip balm -huulirasvoja on kolmessa sävyssä. Vaaleita Comforting Kiss ja Cozy Rose en vielä avannut mutta tummin I Cherrysh You on yllä kuvassa avattuna toisen uutuuden Shine Bomb -huulipunan kanssa. Siitä sävy 050 Rosy Overdose. Sävyjä on yhteensä kymmenen.


Sparkle Glow Lip Balm From Glow To Wow on taas pH-reagoiva ja huulilla pinkki huulirasva. Melting Kiss Gloss Stick sävyssä Blushing Hard on keskipeittävä puikkomallinen huulikiilto. Siitä löytyy kuusi eri sävyä.

Lip jam hydrating lip gloss (ensimmäinen kuva) sävyssä Stawrr Baby lupaa olla kiiltävä mutta tahmaamaton. Viisi sävyä.


Aloe Vera Eyeshadow Stick sävyssä Touch of Rose on ruusukultainen luomivärikynä. Muita värivaihtoehtoja ovat Olive Glam, Golden Toffee ja Lavender Brown. Ainakin omassa kappaleessani tuote ei pyörittämällä painu enää alas, eli ei kannata kovin paljoa pyöritellä esille ylimääräistä.

Mikä on kiinnostavin Catricen uutuus?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie