Essencen uutuudet syksy 2022

 Essencen uusi perusvalikoima pitäisi jo olla hyllyssä suurimmassa osassa kauppoja.

Perinteiseen tapaan uutuuksia on paljon ja itsekin menee jo sekaisin mikä on uutta ja mikä vanhaa. Kolmionmallinen kulmakynä esimerkiksi on mielestäni ollut ennenkin mutta nyt se on uutuksissa. Sitä ja huulikiiltoa ja -öljyä en vielä ole avannut vaan luotan niiden olevan edeltäjiensä kaltaisia.

 Tällä kertaa nyt sitten kevyt katsaus mikä kiinnosti itseäni.


Highligterit jaksavat edelleen kiinnostaa ja nyt uutuuksissa on make me GLOW baked highlighter. Näyttää pannussa ruskealta mutta iholla on enemmän shampanjaa ja enemmän kevyt luonnollinen hohde kuin avaruuteen saakka näkyvä highlight.


Caring shine huulipuna sävyssä 202 my mind on keskipeittävä, kosteuttava huulipuna. Kuvassa sävy on punertavampi kuin oikeasti, on siis ruskea nudesävy.

Ripsiväriä LASH LIKE A BOSS en vielä avannut. Se on vedenkestävä tuuheuttava ja pidentävä ripsiväri kaarevalla kuituharjalla, mikä vaikuttaa lupaavalta.

Redness Reducer Primer on koostumukseltaan geelimäisempää moniin aikaisempiin essencen ja Catricen punaisuutta vähentäviin primereihin verrattuna. Vihreää toki tämäkin mutta sävy häviää täysin levittäessä.

Huulikiiltoa ja  -öljyä en tosissaan avannut vielä, etteivät nappaa ilmaa ja pöpöjä ennen kuin niitä ehtii käyttämään. Molemmat lupaavat kosteuttaa, kiilto hyaluronihapolla, vegaanikollageenillä ja sheavoilla ja öljy leväuutteella, hyaluronihapolla, jojobaöljyllä ja e-vitamiinilla. 

Joko olet löytänyt essencen uuden kausivalikoiman hyllyistä ja tehnyt löytöjä?


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie