Catrice DIY-joulukalenteri 2022


Seuraavaan joulukalenteriin sitten. Catricen kalenterit on aina kuvioitu vähän erikoisemmilla väreillä ja grafiikoilla ja vaikka noista kolmioista kuusi syntyykin, niin jotenkin ei tuo joulufiilistä.

Jos et halua nähdä sisältöä, niin nyt äkkiä lukemaan jotain muuta, vaikkapa stressin vähentämistä päätöksiä vähentämällä.


Tarrat on simppeleitä kultapalloja ja pussit pinkki-vihreitä paperipusseja.


Huulituotteita Catricellakin on aina useampia. Tällä kertaa:
Volumizing Extreme lip balm, jossa on chiliä mukana
Full Satin huulipuna punertavassa nudesävyssä 060 Full of Joy
Ultimate stay lip tint pinkkinä ja nudena 
Lip Cushion protecting multi balm kahvi ja kaakao versiona.

Lip Cushionista on itselläni käytössä se lila versio ja Full Satin huulipunia omista useitakin, muut ovat itselleni vieraita. 


Kynsilakkoja oli tällä kertaa neljä,
Vanha lila 73 I Have a Blush On You -geelilakka
Tumman punainen Stronger Nails -lakka 01 Powerful Red
Vaaleanpunainen helmiäis -geelilakka 60 Let Me Be Your Favourite
ja hennon vaaleanpunainen More than nude -lakka sävyssä 08 Shine Pink Like A...


One Step Skin Perfectoria olenkin yhden tuubin käyttänyt ja tykkäsin tuotteesta. Kyseessä siis monitoimituote joka toimii lähinnä sävyttävänä primerina sitten lopulta. 

Lashes to kill-ripsiväriäkin muistan käyttäneeni ainakin yhden ja vanhojen blogitekstien mukaan se karisee.

Luonnollinen, kolmen ainesosan aluslakka olisi toki kuulunut kynsilakkoihin mutta pahvilaatikko hämäsi ja kuvasin sen tässä porukassa. 

Pore sos spot treatment on uusi tuttavuus kun taas Glow overnight AHA treatment löytyy kaapistani jo entuudestaan. Hydro Supercharged serumia olen myös käyttänyt yhden pullon alkuvuodesta muistaakseni. 


Luomiväripaletteja löytyy kaksi, Daring Nude ja Pro Slim Peach Origin, joka on mielestäni enemmän kyllä nude kuin persikkainen. Daring Nude löytyykin jo omasta kokoelmasta. 

Kyniä löytyy MicroPrecise-kulmäkynä sävyssä 010 Ash Blonde, 18h colour & contour eye pencil rusekana ja turkoosina sekä Plumping lip liner kirkkaanpunaisena. 

Luomivärinappi on kaunis ruusukulta 260 Every Eyes Darling ja perinteisen Catricen joulukalenterin kimalteisen highlighterin tilalla on Luminous Bronzer vaalealta näyttävässä sävyssä  ja jouluisessa nimessä 010 Summer in the City.


Kuva on omasta avatusta Daring Nudestani, joka on jo törkyinen. Mutta tuplahan tarkoittaa sitä, että jossain vaiheessa on tulossa arvontaa.


Tavaraa ei tullut kuin metallipiikkinen ripsikampa. Vähän erikoisen mallinen kun on tottunut niihin sivellinsettien harjoihin.

Ihonhoidon määrä yllätti. Toisaalta Catrice on kasvanutkin sillä saralla viime vuosina, joten varmasti näkyy sitten kalentereissakin. 

En oikein osaa sanoa tykkäänkö vai en tästä kokonaisuudesta. Tästä on ilmeisesti tarjolla vähän eri versioita ja hintaa suunnilleen 45e eri kaupoissa. Itse tilasin Kosmetik4lessiltä ja maksoin 39,99€. 

Mitä te olette mieltä?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie