Lokakuun opinnot

 Hyvä ettei mene joulukuulle lokakuun muistelut mutta väliäkös tuolla. Syyskuussa ei tosissaan houkutelleet opinnot yhtään mutta lokakuussa alkoi jo tuntua siltä, että kai sitä jonkun tehtävän voisi tehdä. 

Ihan ei ole koululuennolta vaan Darravapaan luento I love me -messuilla.


Syyskuussa roikkuneet rästit on tehty nyt pois mutta arvosteluja ei ehtinyt mistään tulla lokakuun aikana. Käytännössä lokakuun aikana tuli tehtyä kokonaan Ammatillisen osaamisen kehittymien ja asiantuntijuus II (3op) ja  Monitoimijaisen yhteistyön johtaminen ja kehittäminen (5 op) eli Diakin YAMK-tutkinnosta puuttuu vain oppari ja Tieteellinen kirjoittaminen ja viestintä II (2 op) -kurssin ryhmätehtävä, joka sekin liittyy oppariin. Toki vaatii sen, että kaikki tehtävät menisivät vielä läpikin.

Lokakuun loppupuolella alkoi myös Kasvatuksen historiallis-filosofiset perusteet, joka on jaettu tenttikurssiin (2 op) ja opintopiirikurssiin (3 op) eli kaikille kasvatustieteen opiskelijoiden yhteiseen ja sitten omalla kohdallani kasvatus- ja aikuiskasvatustieteen eriytyvään osaan. Teen kurssin nyt avoimen yliopiston kautta Itä-Suomen yliopistoon kun unohdin ilmoittautua sille viime syksynä. Kun saan nämä tehtyä niin sitten olisi kasvatustieteen perusopinnot paketissa. Onneksi opintopiiriin sattui tosi hyvä ryhmä tässäkin ja homma eteni mallikkaasti eikä marraskuulle jäänyt enää paljoa. Tentti kyllä on töiden kanssa vähän hankalaan aikaan mutta järjestyy jotenkin. Viimeistään sitten uusinnassa. 

Inhoan muuten tuon tenttikurssin tyylisiä hajallaan eri lähteissä olevia tenttiaineistoja. Mulle sopisi paremmin ohje lukea kirja x kannesta kanteen kuinnnämä sivut tästä ja nämä tuosta. Ja teen aina mieluummin tentin kuin ryhmätyön tai esseen.

Millä muotoa itse suorittaisit kurssit jos saisit valita?


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie