Kaapit tyhjiksi 11/22

 Nyt on niin paljon ollut ostoksia esillä, että otetaan väliin vähän loppuneitakin.

Loppuvuosi on kyllä kovasti yritettävä kiriä loppuneiden kanssa. Aina tuntuu heti korin tyhjennyttyä olevan monta tuotetta lopussa ja sitten sen puolityhjän korin kanssa saa odotella ikuisuuden kun mikään ei tunnu loppuvan.


Dermosil Sunny Apricot käsisaippua oli kivan tuoksuinen, Dermosilin kesävalikoiman käsisaippua. Kului kyllä aika nopeasti. Sarjasta on vielä suihkugeeli avaamatta ja vähän mietin siirränkö senkin käsisaippuaksi.

The Body Shop Satsuma suihkugeeli. Lempparituoksuni sitruunan ohella Body Shopin tuoksuista. Nyt on muita tuoksuja käytössä mutta enköhän osta tätäkin taas jossain välissä. Tätä riittää aika pienikin määrä kun vaahtoaa hyvin ja tuoksu on voimakas.

Yves Rocher Argan & Rose body oil -pullo on jo ihan tahmea ja liimaantunut tuohon alla olevaan vanulappuun. Tykkään tästä tuoksusta mutta öljy ei ole lempparituotteeni tästä sarjasta. Eikä öljy oikein toimi vartalon iholleni pitkässä juoksussa vaan se vaatii voiteen.

Dermosil E-vitamiini puhdistusvaahto, tätä on jo jemmassa uusi pullo. Hyvä ja pehmyt vaahto, jota käytin putsauksessa kakkosvaiheessa. 

Bliw Omenankukka käsisaippua oli tuoksultaan sen verran mieto, että huonosti haistava nenäni ei kyllä ihmeitä tästä erottanut. Ihan toimiva saippua kyllä. Käsisaippuassa tuntu on mulle tuoksua oleellisempaa ja tuntuma oli jees.


Batiste Blush kuivashampoo ja Overnight Light Cleanse. Tykkään enemmän Blushista mutta en tuoksussa haista mitään eroa. Laitan kuivashampoon aina illalla, joten testasin yönyliputsaria mutta perinteinen Blush toimii paremmin yön ylikin. 

MayBeauty Softening Conditioner otti osumaa postin tunkiessa se luukusta mutta teipattuna pullo toimi melkein vuoden. Tykkäsin hoitoaineesta kyllä mutta en nyt lähde tilaamaan uutta kun käytössä on Cutrinin pumppupullo, joka kestää varmaan kesään asti. Tämä oli kyllä tosi riittoisa ja pullon pohjalla ikään kuin tuntuisi olevan vielä tuotetta mutta toisaalta siellä tuntuu pumpun alaosa eikä hölskyttäessä tunnu heiluntaa. Niin en nyt ala aukomaan.

Dove Glowing Ritual ja Awakening Care vartalovoiteet molemmat on jees ja näitä tulee ostettua aina välillä. Tuoksuissa en tosiaan koe olevan suuria eroja ja tulee ostettua mitä tarjouksessa sattuu olemaan. Mutta kivoja nämä on ja menee monen muun markettivoiteen edelle. 


Fiona & Friends Black Rose Champagne käsivoide Normalista oli yllättävänkin hyvän tuntuinen käsivoide. Oli työpöydällä eli aika tiuhaan käytin. Ei ihan ohuimmasta päästä mutta kuitenkin aika nopeasti imeytyi. Tumma pakkaus vaan on inhottava kun ei näe missä mennään.

essence fresh & fit Vitmain Bomb face serum sisältää B5- ja E-vitamiineja sekä niasiiniamidia (eli B3-vitamiinia). Käytin meikin alla aamuisin ja tykkäsin siinä kohtaa. Nyt aletaan taas olla sen verran kylmissä keleissä, että olisi pitänyt vaihtaa muutenkin tuotteita, niin kiva oli saada myös loppumaan.

Catrice Clean ID prime & fix spray. Raikkaan oloinen ja hienojakoinen suihke meikinkiinnitykseen. Voisin ostaa uudestaankin.

Dove beauty cream. Vaikka sanonkin, etten tuoksuja paljoa erota niin tämä on tylsä noihin Doven edellisiin voiteisiin verrattuna. 75ml purkki on on kuitenkin näppärä reissuissa ja perusvoidemaista voidetta voi käyttää melkein mihin vaan. Tulee varmaan joskus ostettua uusiksi. 

Lumene Blur primer on joulukalenterista tullut matkakoko ja riittikin aika pitkälle. Tätä on kyllä täysikokoinen tuubikin kaapissa mutta se on edelleen avaamatta. Pitävä primer johon on voinut aina työreissuissa luottaa. 

Oliko mukana tuttuja tuotteita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie